Yang DiSaYAngi

Jumaat, 17 Jun 2011

Jawapan Bagi Teka-Teki...N perasaan Sedey..

so sudah tamat teka-teki untuk hari ini...
kalo nak tengok boleh kat SINI


so jawapan kepada teka-teki itu adalah.....



ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN

dan pemenangnya yang terpantas dan tepat adalah..




1) eima
2) anim

tahniah...dua2 aku mmg knl sgt...so x yah la kasi address erk...
tp macam sedey je...
nape org len bile adakan teka-teki juz for fun...ramai yg join...
tp bila aku buat...cam xda respon pon...juz kengkawan dua ini saja yang setia tahu ape saja perkembangan aku selama ini...frust la jugak...mmm
sedey jugak sebenarnyer...
but ada aku kesah...
aku dah ada pemenang..
x pe la...
janji ada yang tau ke mana aku menghilang selama seminggu tanpa terjah umah kengkawan ni...
kepada pemenang akan menyusul la FM dari Alor setar ye ke tangan kamu...
N thanks sesangat sebab egatkan aku n tau hal aku selama ini...mmmmm
bubbyer...

Jom Teka-Teki N Menang Dapat Hadiah

Arini 17 Jun 2011...


kalo pada yang perasan aku dah lama x update blog N terjah umah kengkawan kan...

kerna...aku outstation...


dimana???????


di sini la aku nak kengkawan teka-teki n pada yang berjaya akan memenangi hadiah yang aku rasa korang mmg penggemar yang tegar tau...


di sini soalannya....


DI MANAKAH AKU A.K.A IBU SYAWAL OUTSTATION@BERKURSUS??????


klunye : mestila ibu negeri didalam setiap negeri di dalam Malaysia

klo x dpt nak teka jugak...boleh la rerajin terjah blog aku untuk penjelasan n jawapan yang tepat.


so..tarikh tutup


17 JUN 2011 JAM 2.30 PETANG


insyallah jawapan akan di akan di lihat pada yang cepat n tepat...


hadiah ada dua tau....