Yang DiSaYAngi

Jumaat, 24 Jun 2011

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?

 TQ to AANIE
sebab dier buat segmen ni...n aku pun terbaca..n aku pun nak join 
segmen yang di anjurkan oleh 

ada buat segmen yang bertajuk 
"BILA SI ISTERI BERBLOG..SI SUAMI dan ANAK?

bagi aku yang mempunyai seorang anak ni..aku selalu berblog kat opis je la..tapi ada jugak aku buka blog kat umah..hahahha...kat opis pun sambil2 buat kerja N berblog...so tak da sesiapa nak menghalang..kire ok la tu..tapi bile aku abis kerja dan sampai umah laki aku mesti mengadap depan komputer dier baca komik...so, tak da masa aku nak berblog kan..tapi bila ada peluang seperti :
  • abis masak nak pegi mandi..sempat laki kat ruang tamu dengan anak, lepas tu aku kat dalam bilik..kata nak mandi..tapi sebelum mandi buka blog aku kat komputer yang tersedia terbukak tu..sempatla aku update ape yang perlu..tapi aku lebih suke Blogwalking kat blog2 kengkawan aku..rasa tak lengkap bile tak tau citer masing2 kan...
  • bile laki dah abis solat..aku pun kn solat selepas dier..aku cakap"abg sayang nak solat..jg syawal ye..."sebelum solat pun sempat tgk blog jugak tengok aper yang perlukan..hehehhe...
  • Bile anak tido dalam buai..laki sebok dengan komputer baca komik..abis aku macam mana nak berblog N blogwalking ni...jangan risau ada penyelamat...My laptop terpaksa ku keluarkan dari karungmu N aku letakkan kat atas katil N dapat la aku berblog..yeeppppiiii...berblog sambil mendodoi anak dalam buai..pon boleh..hehehheh
cumanyer time masak jela aku x dapat nak berblog N jaga anak...mmmm...tak pe..la...disebabkan reason2 tu je la yang aku mampu berblog walau tak sehebat kengkawan blogger aku yang lain...beribu-ribu dorang dapat hasil dari berblog...aku ni pun belum bertuah agaknyer...tak pe..tak kesah pon....
tapi walaupun berblog sekalipun..tanggungjawab N tugas aku sebagai Isteri N Ibu aku tak penah abaikan..masak..aku masak..walaupun laki aku kengkadang masak jugak..anak sentiasa dengan aku...walaupun tengah berblog..anak di riba..sebok nak tau aper yang ibu dier buat....

tapi yang bestnyer laki aku tak penah pun membebel la selama aku berblog...dier pun aku pun macam dier..kaki komputer...so tak da hal la....

yang penting MY LITTLE FAMILY ni mesti diutamakan walaupun berblog kan..hehehehhe

mekasih BEN ASHAARI

Hujung Minggu Yang BZ sangat...


HUJUNG MINGGU YANG MEMENATKAN DAN MENYERONOKKAN

Ape yang penat n beronok-ronok ni...

ni la xtvt aku this week ni...
mmg BZ arrr aku n my little family ni..
en asbeen n syawal mengikut je la punggung aku ni..hehehe

malam ni..pas abis keje, balik umah lepas maghrib aku ada ni die...

TOURNEMENT BOWLING PRESINT 16...
ni punca mak aku la ni..ajak aku n akak aku A.K.A ADAMNIGINA

sebok nak main ngan komuniti..
siap pagi tadi aku nk g keje...ckp ngan aku...

mak : yaa...ko jgn lupa mlm ni..lepas maghrib ko g sn ngan adik@ADAMNIGINA

aku : eye...ya g ngan adik@ADAMNIGINA

hahahahhah...
sabtunyer pulak...aku juz ddk umah paginyer kasi syawal makan n susu n tido...
lepas tu petang sikit..dlm pukul 2ptg...kn siap2 mak aku ajak aku g kenduri kawen anak kawan dier...
yang bestnyer siap ada tema warna nk g majlis tu..waaahhhh gitu..mana taknyer....
majlis tu bertema ala2

GARDEN WEDDING...

ko ada...nan hado..hahahha....
(xpe...at least ada hijau bab aku kawen dolu warna hijau bajunya)

majlis tu buat kat
TAMAN TASIK TITIWANGSA....
minta2 tak la hujan....amik,....klo tak punah gak ni

Ahad pulak aku pagi x kemana...tunggu petang ada tournement lagi...
kali ni ngan member blogger..sape x kenai yang kuat main bowling lagi...
ni kali kedua aku n en asbeen join tournement CUTE MUM 
suke2...sebab bayar dapat pin boling...suke...suke...suke...
aku pun mmg suke sgt ngan main bowling sejak dr zaman sekolah lagi...

 

 lepas abis tournement CUTE MUM 
aku n en asbeen n syawal g mid valley...
amik benda alah ni...

nak redeem beg la..huhuhu...pon suke...suke...suke....
tp sayang patut g je kat da'mines..dah alang2 kat sana..tp waktu choose tempat...aku g klik kat KL...x perasan pulak kat selangor...
mmmm...kn la ke Mid Valley...mmg sengal suraya ini....

mmg minggu ini amat memenatkan..tp aku...suke...

Korang Rasa Aku Dimana...??????


Korang rasa aku kat mana...??????????????????????????

mmg tak la ni umah aku...
ko egat aku org putih..hahahah...pakai kasut kat umah...hehehehhe



nampak pose aku..klo umah aku camni..alamat x kuar umah la aku....hahahha


tebgok siap boleh landing...g buat kerja la suraya..kamu ni merewang je tau erk...
x la aku g amik surat kat pejabat perdana menteri...hehheh

Nape Keluar berjalan tak Pakai Seluar...


Semalam sudah gaji..yeeeee...

aku pun dah mention ngan En asbeen nak beli brg dapur...dah abis ...kosong kat dlm frezer..mmmm....
so mlm semalam aku pun bergerak ke alamanda yang sekangkang kera..hehhehe...
tu pun sebok nak naik kete....yela beli barang banyak..kena la naik kete...sape yg nak jinjing..dengan budak kecik tu..ngan stroller lagi...

so berjalan la kami dengan semangat berkobar-kobar beli barang...

Malam semalam before keluar..en asbeen ngan baik hati masak MEE BANDUNG.
(dah macam makan kat kedai...siap order)

setelah abis g beli brg...aku singgah la mcD..mau kasi budak kecik tu makan Bubur..
(maap sayang..ibu tak masak nasi..sebab abah dah msk mee bandung..hehehehe)
tengah2 khusyuk2 mkn...mau angkat syawal...tetibe basah punggung...dah mengapa pulak...rupenyer dier kencing...

aku : Ya Allah...bocor pampres...dah penuh...

En asbeen : mmg saya tau pun...dah penuh...

aku: dah tu nape tak g tukar waktu saya g beli barang tadi...

En asbeen : saja, saya tunggu awak....

(adoi....)
tunggu aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bengang je aku..seb baik la laki aku...
terkocoh-kocoh la aku g toilet tukar pampres...
(perhatian..aku x salah msk toilet lagi ok..hehehhe)

suar dah basah...so terpaksa tak pakai suar..
alamanda dah la sezuukkk...
org tgk syawal gelak2 je jalan tak pakai suar..
nak dukung  tak mo...sebok nak jalan..adoi.....

sempat aku amik gambar ngan dier kat bwh blok...

suke benar la dier jalan kat bonggol yang ada laine kuning ni...
(dier egat zebra cross kot..hehehhehe)



nampak tak?????????
mana suar kamu sayang..adoi....

nak jugak bergambar...dah macam pakai skirt dah..hheheh

"ibu dah la jom balik...x mo amik gambar lagi..syawal dah sejuk...hehehheheh

maap..maap...maap....kualiti gambar..kureng..amik gn HP..gegar2..ngan budak kecik ni yang tak tau duduk diam...
pada sesiapa yang penah jumpa syawal..tau la kan...macam mana aktifnyer dier....

Khamis, 23 Jun 2011

Bebudak Sekarang dah jadi GANGSTER..adakah akibat dari tgk KL GANGSTER.


Dah mengapa pulak taruk poster KL GANGSTER...
mmg la tak tengok lagi...nak pegi tengok xda geng...en asbeen..asik x mo je..mmmm..klo citer omputih..bukan main laju dier..mentang2 dier tau aktor peberet aku yg berlakon..saja je tau en asbeen ni...

eh bukan nak citer aku dah tgk ke belum...
ni aku nak citer masalah kawan aku di opis...
aku sedey nape la bebudak sekarang tak macam dolu2...cam zaman2 aku dolu2 ke...mmmmm.
bukan ape...

kelmarin aku dapat tau yang kawan lambat masuk keje sebab pegi BALAI POLIS...
dah mengapa ke BALAI POLIS pulak...
dier ada citer yang dier g buat report pasai anak dier kena pukul dengan budak2 sekolah anak dier...
sekali lagi..KENA PUKUL OK......

bayangkanlah anak dier sorang kena belasah dengan 7, 8 orang budak..
dorang egat dorang gangster kot...
aku pun x pasti ape punca anak kawan aku ni kena pukul..

aku ada tanya..
aku : abang..nape x suruh anak abang belasah balik...sengal tu..bajet baguih..

kawan aku@abg yop : aku dah suruh bawa pistol...dier bawa pistol air...

aku : sengal gak ko ni bang...

kawan aku@abng yop : betol la aku kata ni...mmm..lembik gak la anak aku tu...

aku : asal dorang pukul bang..

kawan aku@abg yop : dorang egat dorang GANGSTER...bajet KL GANGSTER la tu..
(abang yop ni tgl kat bangsar)

kadang susah jugak klo ada citer yang sebenarnyer di buat atas kesedaran dan pengajaran org ramai bahayanyer aksi2 N peragai macam tu

kenala sentiasa mengingatkan diri yang kiter pelu jadi yang terbaik dalam diri kita...

tapi klo ada yang tengok...n terpengaruh nak berkuasa jahat camtu payah gak...

maca,2 la budak sekarang ni...aku jadi takut pulak...
yela bile dah jadi ibu, perasan nak membesarkan anak bercampur bau..
" boleh ke anak kiter baik N dengar cakap bile dah dewasa nanti "

ntah la..semua tu takdir ALLAH...dier la yang tentukan....

p/s : kepada budak sekolah yang bangang pukul anak kawan aku tu...bawa2 lah bertaubat..korang ni sayang diri ni...mmmm....jgn sampai orang luar..kata korang...

BELAJAR TINGGI2...BODOH  TU BERTINGKAT-TINGKAT....

Sape nak Beg FREE...cepat2 sebelum Terlambat


Sape2 nak beg FREE..cepat2 la LIKE kat Sini

cepat2...hanya 5000 Fan page yang cepat je akan memiliki beg FREE ni...
malam semalam terasa nak buka blog pulak..mmg sudah jadi tabiat akan terjah ke blog MAMA ZHARFAN
dari start aku ada blog lagi...banyak info kat situ...
tetibe ada pulak info INI

aku teruja terus LIKE n REGISTER n PRINT COUPON untuk REDEEM beg FREE ni...
sape yang x suke dapat beg FREE kan...



Ni aku register tok aku pun...aku amik tout bag gold (Limited Edition) tok aku ..hehheheh...leh la bawa g mana n taruk barang makeup ke...(ada ke barang make up..hehehhe... 




  

ni untuk en asbeen aku...aku pilihkan untuk dier SLING POUNCH BAG BLUE...
en asbeen ni suke g keje bawa beg galas...tah ape tah yang di isi...dah lama aku tgk beg tu ngan dier sejak zaman bercinta lagi...so alang2 dapat beg FREE aku pun redeem skali tok En asbeen...
seb baik la en asbeen ni ada page FB...klo x susah la..yela 1 beg, 1 page FB...hehhehe....

aku call mlm td akak aku...A.K.A ADAMNIGINA
aku call..mula2 sore lemau je...malas nak cakap...tengah tido...
bile aku kata ada dapat beg FREE...aku yang kat dlm fon ni pun dpt agak..dari mata kuyu, terus mata bulat dengar barang FREE...terus sore segar bugar jeee..hahahhahah...
aku aku ni mmg x leh dgr barang FREE..cam aku gak la...

so pada mereka yang inginkan beg ni...cepat2la LIKE sebelum 5000 fan page ni ok....

Rabu, 22 Jun 2011

Maaf Puan...Puan Salah Masuk TOILET ni..adeeiii malunyer

Semalam...terasa nak lunch kat alamanda...
so bile dah abis makan.aku n kengkawana kau pun jalan2 la cuci mata kat alamada...
xda aper pun yang ada pun kat alamanda..
kalo dah selalu g, umah pun belakang alamnda..memangla...


so untuk dijadikan cerita, aku terasa nak ke toilet...aku cakap la ngan kawan aku yang aku nak ke toilet..minta dier tunggu kat mana2...kawan pun ok...

dengan pantas la aku jalan..terasa jauh la sangat toiletnye...walhal dekat je...dlm on da way nak ke toilet, aku dapat call dari kawan aku kat opis...(sebok benar la dier)bukan aku tak beli pun buah delima yang bini dier nak..dier minta tolong aku belikan...aku baik..pun g beli...so dier call nak tau aku dah beli..tak menyempat nak tunggu aku sampai opis, tanya aku kat opis...bengang lak aku...aku pun angkat la call dier....

aku : ape dier..ko nak pe...aku beli la..esau sgt....

kawan aku@iejat : mana la tau ako x beli...

aku : sebok la ko ni..aku nak masuk toilet pun nak call..jap2 lagi la aku kasi kat ko..sengal...

kawan aku@iejat : hahahha..yela...


dier boleh gelak pulak...aku pun meluru masuk tanpa tengok signboard toilet...sebok ngan call kawan aku tu la...ngan HP lagi..mmmmm.....

dah tu...aku pun terus je...
tapi rasa cam lain je...

"nape lak sunyi toilet pompuan ni...selalunyer toilet pompuan arrr riuh...ngan cleaner la bagai...."

sampai hujung aku masuk...lepas aku terpandang ke kanan aku...aku terkezut....

dier pun terkezut gak tengok aku...

time tu baru la aku sedar yang aku dah salah masuk toilet...
mamat tu mmg terkezut la..aku boleh sengih2 kat dier..

"alamak salah la abg..maap ye...saja nak tengok bersih ke tak...hehhehehehhe"
muka mamat tu mmg cuak tgk aku masuk...nasib baik la mamat tu tgk betoikan rambut dier kat cermin...klo benda lain..alamat x kuar aku..hahhahahhaha...sengal suraya....

aku keluar...aku terus g kat kawan aku...aku ceritala...bantai gelak besar dorang kat aku kat alamanda tu gak...adoi....mmg malu ni....

citer ngan en asbeen..dier boleh kata "PADAN MUKA"...mmmmmmm


p/s : klo korang ada x pengalaman cam2...mmmm.....

Dari Syawal Yafiq ke My Little Family...ok tak

Arini...aku tak berapa nak banyak kerja setelah kerja banyak yang sudah diselesaikan...so x da sape yang nak kasi aku kerja...
aku minta kat kengkawan aku...

"korang ada keje yang nak kasi aku buat tak....???????"

alih2 ni la jawapannyer...

"maaf...tak da..."

 walhal mmg x nak kasi aku keje la tu...hehehehhe

maaf sudah lari tajuk..
arini aku kebusanan, so aku telah menukarkan :

- header blog
- template
- bloglist aku(sebelum ni main taruk je..semak di buatnyer...)
- ni yang palling penting TUKAR NAMA BLOG



kalo aritu...aku punyer blog berwajah di bawah ini...

SYAWAL YAFIQ..MY BABY

bertukar la kepada kat atas ni'


MY LITTLE FAMILY....

so kepada kengkawan aku yang mengenali diriku ini, harap korang tahu ye...
takut..mana la tau kan...korang cari aku...hahahahhahahah
ada ke yang cari aku tu....

sengaja aku membuat perubahan baru kan...
but aku punyer blog still warna hijau seperti sebelum ini...
rasa macam sejuk je tengok..hehhehehe.....

tapi bagi kengkawan aku yang bloglist dorang yang x berapa nak tau aku punyer update...
asik kat bawah je blog aku kat page korang kan...

aku pun x tau nak wat...aku pun tau ape masalahnyer...
perasan gak kat blog CUTE MUM contohnyer...aku mmg perasaan pon...x tau la...


so klo korang rasa nak tukar nama aku kat bloglist korang dari SYAWAL YAFIQ..MY BABY ke MY LITTLE FAMILY...aku ucapkan jutaan terima kasih kat korang...




Dari semalam lagi..asik ada je salah aku yang di carinyer...
ntah ape tah salah aku...
dah la tu aku punyer kerja aku bagi 3 minggu yang lepas, boleh pulak gaji tutup last arini, baru semalam nak kasi kerja yang aku kasi tok sign...dah la tu kata salah...ok fine x kisah la salah..tapi tak boleh ke kasi awal2  untuk aku buat awal2...so x da la gaji org lambat...kang kalo lambat masuk...aku pulak yang di makinyer..walhal aku dah lama siapkan cuma lambat je nak dapatkan sign...


mmmmmmm...sabar je la dengan dugaan yang berlaku ni







Selasa, 21 Jun 2011

Selepas 5S, Ada lagi Hiasan Dimeja...Ini dinamakan hobi


Selepas 5S...masih ada lagi barang hiasan yang secantiknya kat atas meja aku yang kosong..
(dah macam tak da keje dah...mmg pun keje dah abis...bos tak nak kasi keje.)

klo tengok pada tempat orang lain biasa la..mesti ada muka anak la...asbeen, wife..macam2...

klo aku ape yang ada...

meh kiter skodeng sikit....


ni die..nampak siap tulis SUDUT PERIBADI..hahahha...x menahan...
ini akibat hasil suke sgt aku n my little family aku suke sangat tengok citer kartun...

time bercintan cintun tgk 1st kungfu panda kat wayang berdua...

bile ada kungfu panda 2...tengok bertiga pulak..
dapat pulak anak yg suke la sangat dengan kartun...mmmm...mmg terpengaruh la aku ni...
ini adala hasil belian aku di mcD alamanda ni...

aku ada nampak a few weeks ago...
cam comey je...nak beli la happy meal ni..nnt dapat mainan kungfu panda (PO) tu, boleh kasi syawal main kat umah...
(niat dihati begitu la)

tapi bile lelama letak kat sudut peribadi tu alamak...
cun la pulak...so tak jadi la kasi kat syawal....

"maaf ye sayang...ibu main dolu kat opis.."

next week nyer punlak beli dpt si merak N mentadak mentaduk tu..
dah di jadikan koleksi kat opis..hahhaha
nampak...jadi la syawal tgk melalui komputer je...
dapat kat syawal...alamat jahanam benda alah ni semua....

jahanam dek sepupu dier main hempas2...dier pun join sekali...

SEGMEN JOM BLOGWALKING RAMAI-RAMAI

Nada sesape yang nak join tak???????

bagi sesape yang seangkatan dengan aku yang suke sangat BLOGWALKING...
jom la kiter reramai terjah
http://inikisahtia.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html


aku ni amat la suke BLOGWALKING dari update entry kat blog sendiri..x tau nape...suke kot....

ini adalah 3 blog yang aku sangat terjah

EIMA@MY SWEET LIFE
CUTE MUM
MRS FIZA


kalo nak tambah lagi boleh x....

MY LIFE & MY LOVES@MAMA TISYA
ANJE@KAU TERCIPTA UNTUKKU
MAMA ZHARFAN
MARIA LIZA
EB
MAMALYNA
AANIE
ANIM
NANA


so pada sesape yang nak join g klik kat BANNER ye....

Akhir Jumpe Dengan Mommy BlogGer Sambil Jalan2



Walaupun citer sudah basi macam tapai basi N kengkawan Blogger dah pun terlebih lama dah dlm Blog dorang...

x kire nak citer gak..hehehhehe.....


dlm 2 minggu yang lepas aku n My little family ada program berjumpa dengan Mommy Blogger yang boleh di kategorikan kengkawan alam maya aku la ni...
ni baru 1st time nak jumpe ni...mmg nerves ni..tak bertemu muka lagi ni...

kami semua akan ke KLCC..
Pukul 4Petang..
12 Jun 2011


so aku sampai sana tepat pukul 4PM...call CUTE MUM
dier kata on da way...But MAMA ZHARFAN dah sampai...nak dekat 3X jugak la aku pusing kat taman sebelah air pancur tu cari MAMA ZHARFAN...tak berapa nak cam kan.,...yela 1st time jumpe klo 2, 3 kali jumpe x da masalah kot...

alih2 en asbeen kata :
en asbeen : x da pon...jom masuk dlm la..macam nak hujan je...kang kena syawal payah pulak

aku : (dengan hati yg sebal ) jomla...


so ni la dier...jenjalan jap kat luar..pastu sebok masuk dalam pulak...
boleh window shopping je...nak shopping lelebih x boleh la...kekangan wang..hehheheh..
jalan je la...lagipun ni 1st time My little family ni jejak kaki kat KLCC ni

alih2 aku dapat mesj dari MARIA yang die ada kat pool...
so ape lagi..aku pun terjah la ke sana...
sebelum sampai ke MARIA...boleh pulak bertembung dengan
AANIE..hehehhe...boleh camtu lak...

bile dah bersalam2.syawal sebok nak mandi...
adoi..dier ni tak boleh mandi kolam sangat takut demam...
mmg cam tu..klo mandi kolam, mesti demam....

tp en asbeen benarkan..aku pun terjah la...

ni la gelagat syawal..lagi pulak ramai..alamak teruja benar la dier...
MARIA pun sebok main2 air ngan anak2 dier...

anak2 dier so sweet..comey...
(alamak ni bunyi lain je...sabar suraya kn pagar..heheheh)


nampak kat umah tak penah guna pun shower...guna pair je kat umah..
shower ibu n abah guna ok..hehhe....

so dier pun gunakan lah kesempatan ini pegi ke 1 shower, ke 1 shower yang lain...adoiii ibu n abah yg masak nk layan budak kecik yang sangat aktif ini...

so x boleh lama2..en asbeen dah bagi hint kat aku angkat syawal naik atas...

DAH ABIS MANDI...

syawal x puas...en asbeen pun bw la syawal ke playground...
boleh la aku n mommy2 yang lain berbual...

Time tu aku dah dapat jumpa..

MARIA
CUTE MUM
AANIE
EB
CIK PUANHADY

tibe2 sedap dok berborak...
syawal datang....terpaksa la aku la yang jaga ini budak...

nampak..sangat AKTIF ok..
tengokla 1st time rasa syawal banyak pose macam ni time amik gambar...
hehehehhe...klo tidak susah nak beri kerjasama...
TQ SAYANG...


nampak tu...aku berposing pulak dengan anak EB...hahahha..
klakar tengok gelagat masing2...
Dania n mummy dier pun sebok berborak...pandai dania ni...
nampak syawal..adoii...klo sudah jumpa kawan seangkatan...ini la kejenyer...
abis la Aed..klo kawan ngan syawal..tayar saja la yang di carinyer



nampak...apa persamaan gambar2 budak kecik ni..
persamaanyer dorang dok sebok main TANGGA..hehehhehhe



adoi syawal sebok nak berjaan pegi kat pool...
so ada sessi bergambar tok mommy2 sekelian..
cuba tengok muka syawal 1, 2, 3, 4....sangat ketara....
asik menangis je...nak berlari...

lepas tu kami semua dah lapar...so kami jumpa kat KFC...
puas la aku cari KFC...rupanyer udah bertukar kat tenpat lain...
nampak sangat la dah lama bebenor aku tak datang KLCC...

so makan la kami dengan kenyangnyer...syawal..sebok nak menyusu ngan aku...nak tido la 2..tp disebabkan ramai budak2 kecik seangkatan dengannyer...sanggup sengkang mata..hahahhah....

so...abis XTVT...
kami semua kuar dari KFC N ddk depan foyer KFC tu...
sessi bergambar untuk kanak2..adoi...
mmg macam2 ragam...
antara yang susah nak bergambar N sipi2 je muka dier..
mesti la
SYAWAL YAFIQ...
asik nak berlari je..adoiii....


tengok dania kn ngorat dengan Aed..hehhe...klakarkan....


sempatla si marsya ni pegang syawal untuk amik gambar dier..ok la pulak...



tengok tu syawal...berlalu pergi je muka dier pandang dorang2 yang behave duduk bawah tunggu nak amik gambar....



ini adala antar budak2 kecik yang sangat2 baik N behave.,...
diam je orang amik gambar dorang...
nnt jangan lupa minta payment tau...



tengok aksi syawal tu...berbagai ragam...


last sessi....
sessi bergambar dengan mommy2....


tapi aritu mmg best...walau penat sebab esoknyer aku nak g kusus pulak seminggu...
tak pe..janji best...walau biasa2...

masuk kete je...syawal tengah mkn biskut boleh tido sambil gigit biskut n biskut di tangan...
adoiii macam2 la kamu syawal...


Isnin, 20 Jun 2011

BZ arini...nanti TErjah UMah Kengkawan Boleh????


Pagi2 isnin ni...sudah banyak fail yang menimbun kat atas meja ni untuk di siapkan..alahai...x pe...mentang2 bos nak g kursus pagi...semua benda dier taruk atas meja niinta disiapkan cepat..hhoohohhooh....x pe...la...

so pada yang terasa windu nak aku terjah umah kengkawan arini...
sabar ye...bagi aku siapkan keje ni dolu..pas2 akan ku terjah umah kengkawan OK...

ada banyak gak citernak update ni..hohohohoh....



p/s : nantikan kedatangan ku kat umah kengkawan K...