Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Julai 2011

Dah Nak Blah Pon, Bahan Aku Lagi Pehal...


Egat lagi tak kengkawan ku sekalian akan ENTRY INI

tajuk memang tak boleh blah punyer..hehehehhe....
ni bukan kes nak mengamuk ok...

ni kes kawan aku yang bertukar tu..aku ada publish kat blog aku tentang MY BFF..
BFF gitu..hahahha..sengal suraya....

aku tak sangka dier akan baca blog aku ni...
dier tahu yang aku ada blog untuk catatan peribadi N kehidupan aku...
dier pon bukannyer rajin benar nak usha blog aku ni...
tapi agaknyer lepas lunch reramai semalam ngan en asbeen skali....

dier tergerak nak bukak kot...

DIER BOLEH BAHAN AKU...

dier bajet dier kacak la tu..adohaaiii...
"egatla iejat..ko tu bukannyer hensem sangat pon...muka lengge je aku tengok..."
hahahahahhaha....

tadi dah nak blah balik kedah pon sebok la datang kat opis...
kire nak nagis2 N touching la tu..
siap bawak bantal merah...
aku ngorat2 sikit...dapat la bantal dier tu..hahahah...
tak jadi la dier bawa balik kedah...

dah la tu siap bahan aku...wat touching kat dalam blog...
ni yang aku naik malu ni...
(itu semua dalam blog adalah betoi2 dari hati tau...)

ni yang susah biler dier tau....silap aribulan...sampai tahun depan dier bahan...mmmm...
kawan 1 batch aku yang lain pun bahan....



tengok tu...dier suruh la en asbeen aku duduk blakang...
dier kata...

dier : ni semua bini2 aku.(bangang dier ni...)
yang belakang tu laki simpanan aku(ada ke dier nak kata laki aku...laki simpanan dier...sengal ke ape ko no iejat...)..

aku : ko ni mmg sengal kan...suke2 ko taruk laki aku camtu kan...

dier : ahhahahahahahahhahahahahh


p/s : mmg sengal la KU KHAIRUL AIZAT ni..

Rabu, 13 Julai 2011

Blogger FEMES tinggalkan Komen kat blog aku tu..

Walaupun pagi tadi aku NO IN MOOD
tapi petang ni aku rasa macam suke je tau...nape...
yang di anjurkan oleh eyriqazz. a,k.a Blogger Femes

Tak sangka je tau..heheheh...
blog aku baru la setahun jagung...BE tak penah pun mucul2 kat blog yang tak seberapa aku ni...
tapi aku suke berblog kerna suke n kenai n nak tau kehidupan kengkawan blogger ni...
dpt lak blogger2 femes ni...mmg aku suke la...

SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING


Klik Banner untuk join ok!!!!!!

Tag : Aanie
nana
Cute Mum

  • Jantina - Perempuan
  • Umur - 25 Tahun
  • Status - Sudah Berkahwin anak seorang :)
  • Tempat tinggal  - Putrajaya

Segmen ditutup bila sudah mencapai 150 penyertaan..

Wordless Wednesday

WORDLESS WEDNESDAY

P/S : Jom hantar entri wordless wednesday ke eyriqazz. Mana tahu dapat RM10 Cash/Top up + gambar dan entry tersebut akan di Featuredkan di Eyriqazz.Com. ;)

No Mood Today...


MAAF LA PADA KENGKAWAN SEKALIAN....
HARI INI NO MOOD TODAY..

SO KEPADA KENGKAWAN ALAM MAYAKU SEKALIAN...
AKU NO IN MOOD NAK KOMEN2 ENTRY KORANG..JUZ TERJAH...RASA NAK KOMEN...AKU KOMEN..RASA X DA..MAAP LA YE....

SESEORANG TELAH MEMBUANGKU N AKU MALAS NAK AMIK TAU...

KALO MOOD AKU DAH OK..AKU TERJAH2 UMAH KORANG K...

Selasa, 12 Julai 2011

Contest Blog Paling Kemas


klik banner untuk join Ok!!!!!!!!!!!!!

tag : ANIM
AANIE

tarikh tutup : 29 JULAI 2011

cuti2 @ Melaka - PART 1

last week punyer citer this week baru nak berkongsi...hahhaha...mmg sengal...
sowi la gambar tak sempat nak mengupdate..hehhehehe...
hari pertama di sana...selepas aku n my lil family aku dah tau mana tempat kami nak menginap tu...pun pusing2 la jalan ke bandar hilir melaka..punyer la jauh..adoi...


syawal teruja je ngan orang naik beca...nak ikutkan aku malas arrr ak snap...tp mengenangkan si syawal dah tunjuk2...(alamak anak aku dah pandai tunjuk2 la...hehhehe) aku pun rela hati la snap...
abah dier siap kata...
"nnt kiter naik tau syawal..."

muka bodak comel...korang rasa comel tak dier...macam ibu dier takk????hahahahha
(angkat bakul sendiri la pulak)



dah sampai kami naik river cruise...
mmm..mula2 syawal buat perangai...pasai ape x tau...nak kata x cukup tido...dah lena bukan main lagi kat dlm kete sepanjang perjalanan....minah salleh kat dlm cruise tu tengok je dier..


alamak...muka ibu syawal sengal...abaikan ok...





sampai sini je la kot...nanti aku citer balik kat korang K....

Nak Tempah Famliy Potrait...Meh la Sini

hari tu waktu aku publish entry pasal TOURNAMENT BOWLING BY CUTE MUM
aku ada la citer2 pasai kejadian hari itu...
N aku ada la taruk 1 gambar ni...


ramai gak yang terpikat ngan Family potrait yang tesergam indah kat dinding umah aku ni...
ada la yang bertanya...

alamak....CUTE MUM  berminat la...menarik tu...
selain itu, 

EIMA    pun bertanya-tanya jugak....
so kepada yang berminat...bukan sahaja mereka berdua sahaja...
kalo berminat untuk mengabadikan kenangan korang...
g la klik kat 

NAMANYER AYU...

HARGA BAGI AKU OK JUGAK...

Isnin, 11 Julai 2011

Tiada Lagi RAkan Gaduhku..

Arini aku agak lemau dengan kerja yang aku buat dari last week asik tak detect je ape yang aku buat..pon bengang gak..mmmm...

so untuk menghilangkan setress ngan kerja tu...aku dengan kengkawan 1 batch aku 
(time masuk keje dolu..ada la dlm 14 org..)
sebok la buat majlis potluck untuk kawan aku yang bakal bertukar ke KEDAH nanti...
jauuuhhhh noooo...
mmg jauh...

ni la dier kawan aku...kire boleh la dikategorikan sebagai BFF gak...
bukan dier je...ramai lagi..kire dier ngan 2, 3 kawan aku lagi boleh di kategorikan sama ngan dier...
MY TRULY BFF...
KU KHAIRUL AIZAT BIN KU YAHYA...
dier ni dari sejak mula masuk keje dolu...1st time nampak aku...dah cakap garang2...aku x penah tak gaduh ngan dier...dier pun klo tak bahan aku tak sah
dari aku masuk keje...zaman bercinta ngan en asbeen, zaman bertunang, zama n kawen N zama dah jadi ibu ni pun dier sangat la sebok suke membahan aku ni...
aku pun tak paham..
dier satu opis ngan aku, tapi lain unit la...so, aku rajin gak naik unit dier..
(ada link keje)
kengkawan opis dier pun klo aku datang...dah tau jumpa aku..sama gak ngan dier ni..datang unit aku je..sebok minta makanan...aku pau duit kat dier..hehehheh....

ni la kawan baik aku semua yg 1 batch ngan aku...
kami suke buat event..makan2 atau g jenjalan kemana saja...g kenduri pon sesama, nak kemana saja...mmmm....

en asbeen siap kata : pas ni x da la geng buli isteri saya lagi kan...hehhehehe....
mesti sayang rindu nak gadoh ngan dier...

tapi serius aku tak penah cakap elok2 ngan dier..sama gak ngan dier....

mmmm...bini dier pun dah kenai aku macam mana...
bini dier pun kata..

"tok sah rindu sangat sue...mak bapak dier kan kat putrajaya...mesti dia selaoo balik punyer...pasni hilang kawan gaduh ye..."

mmmm...lagi touching dengan ayat bini dier...mmm..
tapi tak buleh la tunjuk depan dier...
alamat memang kena bahan lagi la aku..mmmmmmm