Yang DiSaYAngi

Jumaat, 29 Julai 2011

GA Like N Win

Arini aku ada join 1 contest....
dengan rasa rendah diri aku nak ajak la korang vote aku...kat sini


boleh ke korang vote untuk aku yang tak berapa nak cun ni..hahahah...
boleh la yee..untuk kengkawan...
caranyer senang sahaja..

Langkah Pertama ; Pegi la Klik kat  http://www.facebook.com/al.shawls


Langkah Ketiga : korang buat la entry untuk aku tau yang korang dah "LIKE"..

Langkah Keempat : Korang dah settle buat entry, jgn la lupa
Link Back URL korang kat aku K...

takkan la aku ni tak kenang jasa kan...
hehehehe...

pada sesape yang join...akan la diberi hadiah yang setimpalnyer pada korang yang susah payah vote pada aku yang tak berapa nak cun ni..hehhehehhe...

2 pemenang di cari...

Tarikh tutup ; 29 JULAI 2011

Khamis, 28 Julai 2011

Persedeiaan Ramadhan - Peyot Cepat Lapar..Bagaimana Ni..

Lagi tiga hari lagi kiter semua umat islam di dunia ni akan menyambut ramadhan yang bakal tibe...
jadi mesti la kena pose...

Last year aku puasa penoh...sebab signal merah tak dikeluarkan selama 6 bulan selepas melahirkan syawal..
tahun ni tak tau bagaimana...
sejak2 pakai impalnon ni...
signal merah asik la berkeudara je memanjang...ni masuk hari ke-58
bagai tak percaya kan...percaya la...

tapi kengkawan sekalian...jangan risau aku selepas hari ke-15 aku solat...hhihihihihi...
tu pun selepas mak aku bagi aku buku untuk baca tentang istihadah...
sekarang ni dah tak banyak dah...sikit sangat...(ala dari mula pun x banyak pon..hiiihhihi)

tapi yang membimbangkan aku ni...aku ni mulut pirahnna...
makan mmg banyak la...kalo tak tak de la aku dapat gelaran tu kat opis...
tapi sejak 2 menjak ni...kejadian terjadi pada malam hari...lagi beberapa jam pukul 6 pagi...
aku tetibe lapar...tapi lapar lain macam sampai sakit perot menusuk ke dada aku...jadi sakit pulak...
sama jugak hari esok n esoknyer kalo aku lambat makan....mmmmm...

macam mana nak puasa ni...kalo macam tu jadinyer...
aku tak kisah kalo setakat peyot berbunyi lapar tu...standard...

tapi kalo tetibe lapar sampai sakit menusuk dada tu...adoi...macam angin gitu....

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


Klik Banner untuk join ok....

Tarikh Tutup : 28 JULAI 2011 jam 3 PETANG

Senamrobik BPSM menang Gangsa...No.3


Semalam aku tak sempat la nak terjah rumah kengkawan aku ni..maap la...

PAGI : sebok dengan buat kerja, Solat Tasbih N bacaan Yassin...

PETANG : Pertandingan senamrobik..

nampak...BZ tak..hehehheh....
petang tu aku sebok la nak mengemaskini step n langkah2 tok senamrobik tu...
tunggu pukul 4..mmg cuak la....opis aku perform no.2....

mmmm....tapi aku agak tak berpuas hati dengan persembahan aku n kengkawan aku petang tu...mmmm
adoi berterabur...lagu kuat...so tak la dengan leader counting N aku la menjerit tok bagitau step selepas itu pae pon dorang tak dengar...masuk mmg cantik la..mmg semangat aku...dah la aku ddk depan....tapi bile step yang belakang di kedepankan...n yang depan g ke belakang..mmmm...mmg hancus la time tu...adoi...

tapi seb baik la aksi bunga tok 2nd song ok...mmmmm...
1 st song pon ok....tapi dah nak abis tu yang hancus...adoi....
mmg aku dah down pon...terus tak senyum aku...

abis buat...turun stage pon aku sedey...N kecewa n tak puas hati...
yela...diri ini tau...mmg suke ngan benda alah ni...dah tu...sanggup komitmen dengan benda alah ni...

balik lambat...tinggalkan anak kat en asbeen...beli sport shoe baru tok senamrobik semata...
kengkawan len turun gelak2...janji enjoy...mmg la...tapi kalo aku sendiri tak enjoy macam mana...??????

kengkawan aku tau aku down..tapi nak buat macam mana....sebelum result kuar...aku dah balik...tak sanggup kan,...aku mmg excited n suke ngan benda ni...

tapi elok je aku bukak pintu...aku dapat mesej dari kawan aku...

"Woi sue....kiter dapat No.3"
aku dua tiga kali baca....tak caya je..berterabur cam tu pon no.3....hhahahahha....
tapi bile en asbeen tengok video yang kawan aku rakam guna HP aku...

en asbeen : kalo berterabur sikit macam ni pon boleh dapat no.3....kalo lagi better...mesti awak punyer group boleh menang....

tak pe la next time...aku nak buat betoi.....

result....
PERTAMA : JEMAAH NAZIR
KEDUA : BAHAGIAN DASAR HUBUNGAN ANTARABANGSA
KETIGA : BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
KEEMPAT : LEMBAGA PEPERIKSAAN
KELIMA : BAHAGIAN SUKAN DAN KURIKULUM

Selasa, 26 Julai 2011

Penceramah FEMES hulur Tangan salam ngan AKU...so sweet

Hari ini aku agak BZ...nape ye....BZ menyemakkan diri kat majlis2..hahahhah

PAGI : Perhimpunan Bulanan Opis aku....

PETANG : rehersal pertandingan senamrobik....

tadi pagi aku g perhimpunan bulanan opis aku kat dewan..mmmm...mmg la banyak ceritanyer..
siap panggil penceramah lagi sempena bulan ramadhan yang bakal tibe x lama lagi ni...
so bile dah abis acara perhimpunan bulanan tu..mmg la ada makanan disediakan...aku mmg suke makanan free ni...

org sebok la dok nak amik gambar la...nak salam2...la...
aku ni sebok nak kuar...perot aku dah berkeroncong 
punyer la ramai org kat jalan keluar ni.adoi...aku ni dah tak tahan nak makan ni...
alih2 bile kawan aku salam ngan penceramah ni...
tetibe...penceramah ni pulak hulur tangan salam ngan aku...

alamak...banyak2 manusia kat depan mata...aku yang dier nampak...hahahhaha...

siapakah dier...???????????????

ni dia....

y,bhg...dato' siti noor bahyah binti mahamood

wahhh gitu ...banyak2 hamba allah dalam dewan tu....aku jugak yang dier salam..hahahhah...

mmmmm...petang ni pulak BZ nak aerobik lagi...
dah la memasing step hancus lagi....pertandingan esok...