Yang DiSaYAngi

Khamis, 25 Ogos 2011

Slot Samarinda : Ramadhan Terakhir-Best Gak Citer Ni..



Semalam adalah last episode citer ni..aku time2 ramadhan yang mulia ni...suke gak layan citer2 camni...
sama macam last year...aku layan SYURGA RAMADHAN
sama gak tahun ni aku layan RAMADHAN TERAKHIR
tahun depan aku tak tau layan citer pe lak..kikikiki...

citer ok gak..best gak...but best lagi la citer SYURGA RAMADHAN
citer tu sampai buat aku nangis...tapi RAMADHAN TERAKHIR ni ok gak...
tapi last ending Tasha Shilla as sakinah tukang gaji rumah tu...mati cam tu je...
mati atas riba mama die time pagi raya...

tapi citer mmg menginsafkan pon...but yang aku paling suke citer...bila kat rumah...sebok tak sabar tunggu 10.30pm....bile lagunyer...
JANGAN LUPA NAMAKU by POMPA BENSIN...
Sape POMPA BENSIN ni...
ni band baru kat malaysia ni...hasil gabungan dari pelakon N penyanyi kat negara kiter jugak la...
aku suke lagunyer...lagunyer slow N rock sikit...suke sangat...
aku baru download kat opis lagu ni..pasni asik berulang la lagu ni kat PC aku...pastu bernanah la teling member sebelah aku dengar lagu ni sampai lebam...kikikikiki....

ni la geng2 yang menjayakan POMPA BENSIN
azmaiza Y, AG coco, Aqasha, Nadia Aqilah

sedap gak sore2 dorang ni...


JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku
Kerana
Aku mengingati mu
Kerana
Aku men’cintaimu
Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur
Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati
Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan
Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati
Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati
Kerana
Aku merindui mu
Hmmm Kerana aku sentiasa menyintaimu

Rabu, 24 Ogos 2011

Muka macam retis...kakakkakak


hari ni...aku rasa macam nak buat entry pasai semalam..
rentetan dari ENTRY ANAK AMY SEARCH
ni...aku dapat la banyak komen2 standard kan...tapi ada 1 komen ni wat aku gelak giler gaban besar...
sampai bebudak opis aku kata...
"ko kenapa...dah macam SULAWATI"...
sape sulawati tu..kikikiki??????
sulawati ada akak kat opis aku yg otak dier tak brape la sihat sangat..asik gelak sensorang..pastu sebok la kaco org sana sini...dah la duduk 1 unit aku...

ok balik kepada citer tadi...
korang nak tau ape komennyer...
EB boleh kata muka aku macam ..NABILA ANAK AMY SEARCH.
mmg aku bantai gelak la...muka aku ni mana cun mana pon...tak da langsung muka artis..kikikiki...
aku pon citer ngan member sebelah aku..pon ada gak yang menyebok gak kengkawan aku nak dengar gak...mmg bantai gelak la kengkawan aku ni..kakakkakakka....

to EB : eb kawan kamu ni...tak da langsung macam muka nabila tu..kikiki...dier lagi cun...sue cun untuk en asbeen..kikikiki...apepun TQ...

kengkawan aku terus bahan aku ngan nama NABILA HUDA..

pagi ni aku ada bagi gambar ni...
untuk ape gambar ni...SUB@BOS BESAR opis aku nak bersara dah...so unit besar aku ni nak buat scrap book untuk bos aku tu...so dorang nak la gambar semua org yang best2...tak yah formal sangat...
aku pon kasi gambar ni..dah kengkawan aku semua gambar vogue2 gitu...aku pon nak gak..kikikiki...

aku tunjuk kat kawan aku...dier leh kata...

"giler arrr wei...NABILA HUDA masuk scrap book..."
mmg sengal kan...mmg nak kena belasah kawan aku ni...kakakkakak

Selasa, 23 Ogos 2011

Aduhai Nape la Nabila Huda buat camni la Pulak..


NEKAD...Nabila hadir di pejabat Jawi, semalam.

Kisah ini juga boleh di baca di blog emyulan…kisah Nabila Huda 
 “Saya ke sini untuk membuat permohonan cerai kerana suami tidak mahu menceraikan saya. Saya sudah tidak mampu meneruskan perkahwinan yang berusia lebih tiga tahun ini.
“Saya tidak nafikan suami saya seorang yang baik cuma ada beberapa perkara yang menghalang saya meneruskan hidup bersamanya,” kata Nabila Huda Suhaimi yang mesra dipanggil Abil ketika ditemui di Pejabat Kadi Bahagian Perkahwinan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), di sini semalam.
Dia yang terkejut kehadiran jurugambar The New Straits Times Press (M) Bhd, (NSTP) di pekarangan pejabat Jawi berkata, dia ke Jawi untuk memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Zaidy Zailani, 30, bagaimanapun tidak dapat berbuat demikian kerana tidak membawa sijil nikah.
Katanya, dia mahu menyelesaikan kemelut rumah tangganya secepat mungkin kerana masalah yang membelenggu dirinya dan suami berlarutan lebih dua tahun sebelum disahkan hamil lagi.“Apabila melahirkan anak (Keisha) saya harapkan ada perubahan dalam perhubungan kami. Bukan itu saja, memikirkan kesihatan juga membuatkan saya menangguh hasrat hati.

Nak dekat Raya pon banyak kijo...mood dah melayang Nak RAYA Ni...



kerja berlambak...akhirnyer abis jugak...clean N clear meja aku yang berlambak ngan keje tadi...
nak tak nak kena buat jugak...

tuinggal lagi seminggu nak raya...banyak la pulak keje atas meja aku...sebelom ni tak da lak banyak macam ni...
ni semua gara2 dapat bonus la ni...kena buat penyata perubahan dorang...mmmm...tak pe la...

tapi mood aku dah melayang jauh tak tau g mana dah...dah tak reti nak balik kot agaknyer mood aku ni...
sekarang mood keje hilang....mood raya pulak datang bertandang...
berkobar...baju raya dah beli...tinggal nak alter sikit baju raya en asbeen N syawal...yela masing2 kecik...kena la jahit sikit...kasi muat...tak la longgar sana sini...labuh sana sini kan...aku punyer je yang elok ngam2 ngan aku..kikikikikiki....

p/s : agak2 korang ape tema baju raya aku tahun ni....?????????????

Isnin, 22 Ogos 2011

Mimpi Blogger..


pagi tadi aku boleh pulak lambat bangun sahur...nasi baik la sempat lagi kan...
pas sahur...aku tido jap...sementara tunggu nak bagun nak G keje pulak...boleh pulak aku TERmimpi pulak...aduhai....

ape yang aku mimpikan...kikikikikiki????????

yang bestnyer aku mimpi Blogger...
mentang2 belom jumpa lagi...dah nak mimpi2 bagai..adohai...SURAYA....
semalam kawan sekolah aku ada datang rumah nak lawat syawal...alang2 berbuka la sekali...
aku pon citer ngan dier aku ada kawan blogger duduk kat area rumah dier...

alih2 pagi tadi mimpikan dier la pulak..baru je bercerita...kikikikikiki....



korang agak2 sape yang aku mimpikan....

ni dia orangnyer....















kakakakkakka...boleh pulak aku mimpi ngan dier...siap makan MCd lagi tu...
oit suraya...pose ok...
yang bestnyer....AMRUL LAKI NANA

Kurus sangat dalam mimpi tu...boleh la ramah mesra ngan laki aku pulak..kikikikikiki...


sengal saja suraya...kalo NANA
baca..alamat..mmg dier bantai gelak guling2  la kat aku...kakakakakak...
aku yang mimpi pon gelak besar....

nampak sangat nak jumpe la tu...iikikikikkik

Syawal Back to Taska



hari ni...22.08.2011...syawal sudah aku hantar ke TASKA semula...
cikgu dier terkezuut je tengok syawal dah datang taska balik...

kerisauan aku mula melanda bila mula letakkan syawal di tempat tido dier...mamai2 lagi itu anak...
tapi aku cakap ngan dier..aku ada ngan dier...
tido balik..tetibe dengar pulak sore ADAM, sepupu dier menjerit...terus terbeliak mata dier..mencari adam....alih2 adam tengah tengok TV...kartun citer dibo N the gift dragon...
aku pon bawa la syawal g sana...tengok sekejap ngan adam..menangis balik..alih aku kasi kat cikgu dier...aku blah...tetibe syawal diam...tengok TV...

tapi pagi tadi aku pesan ngan cikgu dier...yang aku akan datang balik pukul 9, 10am...nak kasi syawal gas....


p/s : doakanlah syawal ok di taska...ammminnn...semoga ALLAH mendengar sore hati aku ni...