Yang DiSaYAngi

Khamis, 24 November 2011

mee bandung akob : versi en asbeen ..kau ado!!!!!

citer ni dah lama tau...tapi aku ni selengge baru nak publish je...no in mood la keje...dengan sakit tekak susah nak bercakap...sore udah hilang...sore kuar pon tersekat-sekat...adohai...dah la arini keje call org je..mmmmm...mmg dorang tak dengar la sore aku...

berbalik citer asal...aku ada request kat en asbeen dolu mee bandung...baik hati en asbeen aku ni...

terbaeeekkk je dapat laki suke masak ni...
(aku pon masak gak...bukan dier sowang je...simple dimple je la pon)


nampak...ngam2 untuk kami2 je pon...senang..abis terus cuci...

syawal makan pe pulak...
syawal punyer.....dah nampak macam spegeti je...kikikikki...siap bertambah tu syawal..

untuk kami bertiga je....

muka seronok dapat makanan sendirik....


muka aku x da ke...mmg tak da la...sexy mekci kot..kakkakaka...
umah aku la..lantak situ...kakkakaka

punyer la aku suke en asbeen masak...korang tengok la aku melantak macam mana...

nampak...sehingga ke titisan terakhir ko...kau ado...kakakkak....
dah selamat la memasing melantak.....aku dok sebok mengemas...

korang rasa aper yang dua beranak tu dok buat lepas abis makan...
ko tengok tu....terus melepak je....ape la yang dua beranak ni dok khusyuk tengok ni..adohai...aku ni tak di layannyer...
amik ko...dragon ball....adoi....ni penangan en asbeen suke sangat tengok dragon ball..anak pon terbabit...(tak di lupa ibunyer jugak..)


p/s : en asbeen...len kali buat lagi ye..

surat layang buat carrefour alamanda putrajaya : boleh ke....?????

KEPADA : PASARAYA CARREFOUR ALAMANDA PUTRAJAYA

DI SINI SAYA INGIN MENYATAKAN HASRAT KURANG BERPUAS HATI DENGAN BARANGAN PIHAK TUAN/PUAN TERUTAMA BAGI MAKANAN SEJUK BEKU.PADA 20 NOVEMBER 2011 JAM 8.30 MALAM SAYA TELAH KE CARREFOUR ALAMANDA UNTUK MEMBELI KERPERLUAN DIRI...

PADA 21 NOVEMBER 2011 JAM 9.30 MLM SAYA MENDAPATI MAKANAN SEJUK BEKU YANG DI BELI DARI PIHAK TUAN TELAH PUN LUPUT TARIKHNYER.SEPATUTNYER PERKARA SEDEMIKIAN TIDAK SEHARUSNYA BERLAKU

PIHAK SAYA MENGAKUI YANG PIHAK KAMI TIDAK MELIHAT TARIKH LUPUT PADA BUNGKUSAN.WALAUPUN BEGITU PIHAK TUAN/PUAN SEHARUSNYER MENGAMBIL TAHU DAN TELITI DENGAN PRUDOK YANG PIHAK TU/PUAN PASARKAN.TIDAK SEHARUSNYA INI TERJADI.TIDAK SEPATUTNYA PIHAK TUAN/PUAN MASIH LAGI MELETAKKAN PRODUK YANG TELAH PON TAMAT TEMPOH.SAYA AMAT KECEWA DENGAN KREDIABILITI PIHAK TUAN/PUAN DALAM MENGURUSKAN PRODUK YANG PIHAK TUAN/PUAN PASARKAN.SAYA SEBAGAI PELANGGAN AMATLAH TIDAK BERPUAS HATI DENGAN INSIDEN YANG BERLAKU KEPADA DIRI SAYA INI.BUKAN PADA SAYA SAHAJA PERNAH TERJADI, MALAH RAKAN SETUGAS SAYA JUGAK PERNAH TERJADI SEDEMIKIAN DI TEMPAT YANG SAMA.

SAYA BERHARAP SANGAT AGAR PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MENGAMBIL INI SEBAGAI SATU PENGAJARAN WALAUPUN SAYA TAHU SAYA BUKAN ORANG YANG PERTAMA...TAPI PERKARA INI TIDAK SEHARUSNYER BERULANG LAGI...INI AMAT MENGECEWAKAN SAYA SEBAGAI PELANGGAN SETIA YANG BERKUNJUNG SI PASARAYA PIHAK TUAN/PUAN.

YANG BENAR
PELANGGAN YANG KECEWA




p/s : apa pendapat korang...bengkek je...nak G refund...en asbeen G letak mana tah resitnye...mmg ada jugak salah aku...tapi pihak dorang tak sepatutnyer biarkan benda ni berlaku

THE TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN : PART 1 : TQ SESANGAT PADA NANA


Semalam aku dapat msj dari NANA
dier offer free ticket wayang citer twilight ni...
memandang aku N en asbeen ni mmg kaki wayang sejak zaman bercinto laie...so aku tanya ngan en asbeen ok ke tak...so dier pon on...aku terus gedezuppp msj NANA
yang ngah tunggu aku tu...terus aku kata ok...
aku tak layan citer ni...dari mula...en asbeen ada la jugak....so sengal jugak la nak tengok...mmg aku tau NANA ada offer ticket free kan....memandangkan citer tu tengok kat VIVA MALL CHERAS...aku pon 1st time G..mmg best jugak ...citer dier mmg best la...ni buat aku mau cari citer2 dier sebelom2 ni...

padan la NANA suke ngan citer ni...dier pon mmg layan....wahhhh best je...

wayang dier pon best...cantik jaaa.....suke3....
kengkawan opis aku bising jaa aku asik dapat ticket free kan...biasa mak jemah ada kawan baik hati mau kasi..free pon kan....

so semalam aku dating ngan en asbeen..sebab syawal sudah di pos ke tingkat 12...kat akak aku la...korang pon kenai dier kan....kikikikiki...dier ada adam ok la...


SEKALI LAGI TO NANA tq SESANGAT KERANA KAMU EGAT PADA KAMI YANG MEMANG KAKI WAYANG NI...TAPI TAK LEH KALAHKAN KAMU YANG RATU WAYANG...KIKIKIKIKIKIKI...

en asbeen teruja je...kikikiki...asik2 gelak kuat2...ada part yang kelakar sikit kan....

dah kena pulak ada 1 copule kat sebelah aku ni...mentang2 gelap...dier egat aku tak perasan kot...kakakkakak...siap berselimut dek sweater berdua haaaa...kakakkakak....en asbeen gelak je..katanyer...SELAMAT KO...kakakakkak...macam2 jaa...ko pakai tudung kot...dier terperasan aku ter usha...alamak terus menyendeng ke couple dier lagi...mmmm....aku N en asbeen siap bersila atas seat lagi...

Rabu, 23 November 2011

Masih lagi perangai Tak semneggahnyer terjadi...@nichi again

semalam...lepas makan free hasil dari berlatih melalak tak  hengat donia sampai sekarang ni sore aku sudah pupus dek lagu....x mo duduk opis...G jenjalan ALAMANDA...(situ je pon yang ada..)
kalo duduk opis  ngan perot kenyang mata layu....
mmg selamat la aku melepet kat surau ni....

last2 kami G la menerai N buat pengai tak semenggah lagi....


agak2 aku macam patung2 tu tak...kakakakkakakak....

SYAWAL Berlumba dengan ABAH DIER

Bagaikan dah lama sangat bercelotoh ngan citer2 syawal kat dalam blog ni...semua sebok ngan perangai aku je yang selengge ni..kkakakkakak...

semalam sebok aku dok layan hindustan (Gahijini) sambil lipat kain tengah laman....
Giler terbaikk aamir khan ni bawak watak ni...aku dah tengok banyak kali...suke ngan aamir khan time ni.terbaekkkk....(alamak lari tajuk)

sedap2 aku dok layan hindustan +lipat kain...boleh pulak budak kecik ni G mendaki kat aku guna kete dier..alahai sayang mana boleh...ibu ni mausia..bukan bukit bukau...kakakkakaka....
dier marah...akibatnyer...aku terpaksa la panggil en asbeen yang dok dlm bilik...sedap dok melayan kartun kat tenet dier tu melayan dier...kalo tidak mmg tak abis la proses melipat segala yang boleh lipat ni....

jadi la ni gayanyer seorang bapa melayan anaknyer..adohai...
dier mmg tak boleh nampak abah dier naik kete dier..mula la dier mencari lori kecik dier..kalo aku naik kete dier pon mnyebok nak menarik kete tu...dah macam aku pulak kete tunda...kakkakakka....
maap en asbeen...muka kamu tak nampak...hanya GG kamu yang macam drakula je yang nampak...ampunkan kami...kikikikki...tengok dah berlumba...bukan main lagi...dengan en asbeen tak mandi lagi baru balik keje...kakakakkakak....

(sila abikan kawasan belakang yang semak samun tu....itu akibat aku sedap dok melipat sampai menggunung kain aku....nampak dek syawal mmg selamat la kain aku yang menggunung aku lipat tu....di dakinyer kain aku tu dengan kete dier...alahai....
mmg mengamuk la....jadi hulk...(elok suara aku pon dah sama)

last2 malas nak layan abah dier...sebab abah dier pon sebok la mata tu memandang TV tengok hindustan gak...en asbeen pon suke ngan citer ni...1st time tengok pon ngan aku....citer dier tak jemu tengok....



p/s : maap ye syawal ibu kamu ni sengal...semua aksi kamu ibu nak amik...

Wordless Wednesday - naik bukit tinggi2


PK la sendirik ini budak mau buat ape....mmmm....

p/s : ngah layan lagu hindustan sambil menyanyi + menari + buat keje...kakakkakkak

Kini aku la Hulk...dengan hidung ketat

semalam aku ada citer yang aku sakit..
alhamdulillah selesema berkurangan...tapi mak aiiii....
ketatnyer hidung aku sebelah ni...
nak bernafas pon susah...
dah la tu bangun je pepagi ni...tetibe suara ku sudah bertukar menjadi HULK...kakakakkak...
seb baik la aku tak jadi hijau...kakakkakaka...

geno nak melalak ni...adohai...dah asik melodi asik bertukar2.. kan....


G mana ni....

Selasa, 22 November 2011

BZ + SELESEMA

Arini meja aku agak bersepah dengan kerja yang menimbun atas meja...kakakak...
baru la terasa macam ada keje...tak la aku terasa bagai makan gaji buta...kikikikiki...
dah la dengan BZ + selesema...ado..(saat menaip pon...aku bersin...bergogar opis)

aku ni berjangkit ngan syawal pon aku tak tau...kakakak...bab syawal pon ngah selesema N batuk...
tekak aku pon dah sakit..aku rasa dah merah kot tekak aku ni...nak telan air liuq po  sakit ni...adohai...

camno nak melalak ni..adohai...
confirm cikgu aku bising ni aku camni..adoi....x pela...nak buat camno kan....
genoo ni...adohai....
adohai hari jadinyer pon x lama lagi ni....



p/s " petang baru aku try BW n update ok...tu tengok jugak la...training pon sampai ke petang...

Isnin, 21 November 2011

Perangai yang tak dapat dibendung apabila di MALL

pada yang siapa kenai aku N perangai aku mekasih la yee...kikikiki...
aku ni mmg muka nampak ganas....tapi penakut ya rabbi...
dengan sengal + selengge...

kalo gosipp...terus bertukar dari suraya  = mak jemah ko...ko ada..kakakkakakakka
klo opismate aku bergosipp...mula aku berenti buat keje N terus G kat dorang senyap2...gelak je dorang ngan perangai selengge aku ni..
tapi ada 1 jugak perangai tak semenggah aku ni...
aku ni kalo G MALL atau mana2 shopping complexs...bukan beli barang pon...tapi suke menerai kat situ N pelik2 sikit..mula aku suruh kawan aku amik gambar aku..kakakkakaka....
lagi2 bila time lunch ari jumaat kan panjang...perot dah kenyang mula la...buat perangai...
meh sini aku kasi tunjuk sikit....
dier egat dier sowang je,,,,ada lagi...
nampak...kan muka aku pon ada jugak...aku mana boleh tinggal..
ni kat NICCI ALAMANDA
ni kat IKEA...

vogue ko mak jemah oiiiiiittt
ni kat PARKSON ALAMANDA
ni kat bilik rekreasi KPM...
punyer stim je muka tu..kakkakakakk...

last but not least ok...
CHAMERLON ALAMANDA PUTRAJAYA...

kalo korang tengok sebenarnyer ni bukan spek mata tau..ni sebenarnyer cekak...kakakakkak...
aku pun teruja waktu 1st time jumpe tu..kakkakak....
dah pakai kena pulak haaa ngan muka aku...kkakakakak


kalo sesape yang jalan ngan aku ni la gayanyer...kakkakakaka...bergolak joo kat tengah jalan tu...kakakkakakak...
kawan aku amik gambar aku pon bergoalk...ape tah lagi aku....




p/s : maap entry banyak gambo pulak....


Berjimba @ fahrenheit 88


minggu lepas aku ada berjimba dengan kengkawan aku...
sebab aku guna coupon 

bukan buat ape pon...G buat 

kikikiki...saja nak menggatal buat benda alah ni..dah lama sangat x buat..elok pulak kawan aku ni tak tau potong kuku sendiri...dier mmg selalu la G buat benda alah ni...
kiterorg gerak lepas keje...mmg sesat + sesak ngan kete + hujan lagi...adoi...
appoiment 6.30ptg..last2 sampai pukul 8.00mlm..sebab sesat N tak tau bangunan

saboo je la...yang penunjuk arah pon gaya confident..kakakkaka.....
muka tahan geli...kakakkaka....ko egat ko sorang....sama la ngan ini orang....

ni dia...menahan tu....pon boleh sinyummm....

sebab time zaman moda tak berjimba sangat N tak tau sangat pon ngan tempat yang penuh ngan umat manusia ni...kawan aku suruh la aku bergambar..alasannyer aku 1st time datang sini...
kalo korang ada ngan aku, boleh nampak muka aku yang amat la jakon itu...kakkakak....
1st time katakan...

so dah selamat...on da way nak G kat kete tu...kiterorg berjalan la..tetibe ada pulak tengah2 alam kat traffic light ada org buat pentunjukkan ular...sengal....bengong kot dorang ni...tak tau ka..bahawa aku ni mmg penakut akan ular itu...adoi..mmg macam lipas kudung la aku...

tapi tak lama lepas tu...waktu tunggu lampu hijau jalan untuk pejalan kaki...tetibe aku nampak mamat ni...
nampak...agak2 korang kenai tak...
mesti la BRONT PALARAE..
adoi  aku ni terus la jadi mak jemah gitu...dah dengan muka tak mandi...
selamat ko kat situ...dari jauh dier dah nampak kami...tapi tak amik gambar lagi...sebab dier kena halang orang lalu kat situ...coz dier ngah ada shooting untuk ape tah...aku rasa berkaitan dengan THE CUBE kot....siap dier kata...
"nak amik gambar...tolong i tahan orang lalu kat sini..."
kami ape lagi...pon menolong..menolong amalan mulia...
yang penting aku sempat snap muka dier...siap dier kata...
"sempat pulak tu"

 kawan aku ni mmg la minat sangat ngan mamat ni...kena pulak BF dier pon sejibik cam mamat ni...dah kena pulak...kakkakakka....

nampak sangat kan...muka aku N kawan aku muka tak mandi...kakkaka..
sama la ngan mamat ni...takpe..kiter geng...

aku balik..cakap ngan en asbeen...siap tunjuk tu...dier kata

"macam2 la bini saya ni..kalo jumpe artis...mak jemah la jadinyer..."

tau x pe sayang oiiiiiiii...kikikikiki