Yang DiSaYAngi

Jumaat, 16 Disember 2011

aku nak mencarut hari ini boleh tak...???(MOOD BENGANG)

Minta maap la kengkawan sekalian dengan tajuk entry aku pagi ni....
aku sebenarnyer bengang ya amat sekarang ni dengan keadaan opis aku, boss kecik aku...boss besar pon sama....semua nak gesa...adoh...tak da sape yang guide kiterorg....boss yang sederhana besar ni pon

nampak macam2 boss ada....mmmmm....

ok camni la aku citer bagi kengkawan aku paham...aku sebenarnyer marah sangat2,...nak meluah rasa...sebab pada blog aku ni je la aku nak meluah rasa sayang, gembira, seronok..marah...macam2....
aku kan tengah BZ ngan opsyen yang org GOV dok war2 kan...
aku ni bukan  main lagi sanggup tinggal anak N suami...N yang penting si suami baik hati amik si kecik dari taska N jaga dier sementara aku tak da ni...tapi opis aku pulak bagaikan tak menghargai aku yang aku buat...opsyen ni...untuk KEM aku kena buat sistem online...senang....boss besar (F) sebok dok suruh opismate aku buat guna manual...sebab nak tunggu online tu lambat....takut lambat nak jana...
nak tak nak...aku la yang bersengkang mata dengan stress kena adjust borang2 dari PDF ke WORD...itu pon larik2 ...aku kejar....

penat doh 2 hari balik lambat...org dok PK aku tak buat keje...dok ngadap FB...padahal aku ngadap pun time aku ngah makan...adoi..

dah tu...tengah sedap2 buat opsyen by manual...tetibe pagi ni aku tanya ngan bilik gerakan opsyen ni...teibe bilik gerakan kata sistem online dah lama boleh buat....bahagian lain dah lama buat...bila aku cakap yang dorang amik nama melalui senarai kehadiran untuk bengkel pengurusan opsyen ni...

tetibe ada yang kata...org BPSM tak da pon yang jumpe sy bagi nama N ic...

POKEMON DIGIMON ANAK AYAM MASTER BADROOM...betoi...yalo sebab boss kecik aku (CC )tak reti nak bertanggungjawab ...dier asik nak mengharapkan boos best aku (CIK HAZ) yang handle semua .....boss best aku ( CIK HAZ) x da sekarang seminggu...angkara nak guide untuk opsyen ni kat sarawak pulak...adoi...mmg kami bagaikan di anak tiri kan....


blog korang aku terjah...tp tak da mood nak comment...camtu je aku baca.,...no in mood
aku mmg bengang giler ni...

membazir kertas N toner GOV je....N tenaga aku ni...tak da yang pedulik boss2 aku ni...
kami mengadu boss best aku (CIK HAZ)...dier kat sarawak pon bengang...pon mencarut gak...adoi....
tak sabar nak jumpe dier esok...m,mmmmmmm....
dier je la yang boleh di harap pon....mmg patah kaki dier tak da...boss kecik (CC) pon kata tak boleh boos best aku (CIK HAZ) x da,,...sengal./...dier tak da ko tolong la bantu,....



p/s : muka , mulut muncung 14 inch kat depan PC

Khamis, 15 Disember 2011

RINDU la kat KENGKAWAN AKU NI...

mulai dari semalam aku tak sempat nak update citer ape2....sadis saja...mmmmm....
aku dah mulai BZ start semalam....

semalam aku balik dari opis pukul 9.15pm
sebab nak settlekan opsyen ni...

tapi aku bagaikan meronta nak buka blog....nak terjah umah korang nak tau citer2 korang...aku tak mo terlepas...tapi camno ni...adohai....sadis ni...
windu je kat korang2 ni.....


camno ni....rindu la sama korang ni.....
dalam masa terdekat ni mmg susah nak buka blog nak tengok korang....kalo ada pon curik2 mana sempat ni.....benda ni nak buat kena la tumpu betoi2...
semalam aku balik sampai sakit kepala ...
mana taknyer dari pukul 8.30am - 9.15pm aku ngadap PC je nak adjust borang opsyen ni..mmmmm....

aku cakap ngan opismate aku...dier kata...baru ko tau aku rasa camno..ni namanyer bukan sakit kepala....ni stress namanyer...aku pon....
ooooooo..baru makcik tahu...kkikikikikikikikiki

kalo sempat aku nak gak terjah korang tau...



p/s : korang windu tak kat aku....kakkakakakakakkakakakkakakak?????????????

Selasa, 13 Disember 2011

selepas KOIR ni...KOIR untuk PERUTUSAN TAHUN BARU

Khamis lepas aku telah selamat sudah sessi KOIR yang aku dok sebok la update kat entry aku ni...


setelah berhempas pulas aku menjahanamkan lagu2 tu....
sessi bergambar yang tak berapa sangat...







alamak...terbalik pulak..lantak kasi senget sikit korang punyer leher.....
ni time kat bilik persalinan
orang yang jarang2 make up..ni la hasilnyer..dier bajet...dier cun....




tak da 1 langsung muka aku yang elok jaa....


eh salah...ada je 1....jap....
ni je muka aku yang cun...kakakakkakak....
so setelah selesai koir ni....kenala pulak berhempas pulas sore aku yang baru nak baik ni...
untuk perutusan tahun baru 2012 tahun depan...mak aiiii...next week dah kena training

PAGI yang indah = white + purple + pink

hari ini aku bukak blog lambat ja...mmm....BZ G bengkel Pengurusan lagi...
nak naik muntah aku.....uweeekkkkk....muak aku...benda yang sama selagi belom di jana..begini la jadinya...

Hari ini aku pakai baju baru...ko ada...kakakkakak
nampak...en asbeen kasi jaa....kikikikiki...
siap kasi kat aku...

en asbeen : syg....nah sy kasi...kawan saya ni design baru ni...
aku : yeke...bestnyer....mana nak tengok....(bila bukak....)mmmmmmmm,,,,....ini kak shima ounyer baju(opismate aku...)design baru pe...k.shima dah pakai dah..kakkakakak....

aku suke..putih je baju ni....kena betoi2 la jaga...tak leh masuk wasing mesin bagai...
kalo leh buat baju nikah simple dimple macam FALSYA BFF 

kan best...leh pakai banyak kali jaa....
nampak....kikikikikikiki.....

pagi ini muka ada sinyum jaaa.....sebab pakai baju baru...masuk opis jaa...kena masuk bengkel pulak..adohai......
sepanjang sessi bengkel pengurusan...


nampak...BZ boss aku ni bagi penerangan
sebok benar.....sekarang sudah abis....masa untuk balik lambat lagi hari ini...utnuk settlekan deme2 yang sebok nak opsyen ni....

Isnin, 12 Disember 2011

dAH Petang Baru Nak MAKAN (LUNCH + HI-TEA)

petang2 ni baru makan..
Nasi ayam...

Dating ngan en asbeen lunch tadi pon..dier je yang makan...aku x da selesa..bab kepala masih pusing..adohai...
G klinik..takda pape..

BP - GOOD
paru2 - GOOD

juz matuk saja...siap bagi ubat antibiotik yang besar giler...aku siap bersuara depan nurse...ni antibiotik...bapak besaq..kakkakaak...gelak je nursee tu...mmmmm....

sekarang pon kepala aku dah tak ting tong sangat..tapi kena balik lambat....akibat dari kenaikan gaji baru ni...kena settlekan...mmmm....pukul brape balik..tak tau...yg pasti mungkin 10pm....

bertambah2 la pusing kepala aku....



Pagi yang MENDUNG buat aku

PAgi bangun..nak mandi...jalan ke toilet terasa bagaikan jauh je...walhal jalan 5 tapak je kot....
berpusing-pusing kepala aku...adoi...aku egat dah ok lepas tido semalam...

nasib baik la syawal sangat behave malam tadi...tak kejut aku langsung...en asbeen pon kata malam tadi dier pun tido lena...sunyi je rasa...

aku egat bangun pagi dah ok...alih2 sama je....adoi...en asbeen dah gelakkan aku...dah macam org mabuk...alahai....
aku pun tak tau nape...B4 this aku ada kata sakit tekak N batuk...sakit tekak dah ok...batuk aku tak teruk sangat..tapi sekarang ni...kalo aku batuk terasa perit macam menusuk je...kat sebelah kiri badan aku..kat bawah breast aku...aku pun tak tau nape...

sangat la pusing kepala aku...tak sakit..pusing...



pada kengkawan aku..jgn risau aku dah terjah umah korang..tapi aku tak comment..sebab aku tak larat je nak memikitr nak kata ape...

aku dah sihat..aku terjah lagi..yang penting aku dah tau citer2 korang