Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 Januari 2012

Pengumuman untuk EIMA a.k.a MAMA FAHIM a.k.a MY SWEET LIFE

Pepagi ni aku dah buat pengumuman pulak...kakakakkaka..dah macam ketua kampung mau heboh citer2  hot ni..kakakakkakakak......

agak2 ada yang kenai ka ini orang.....
alahai....mak jemah pinjam sat noooo gambaq hang ni..kikikikiki...
agak2 ada yang kenai kaa...
ni cantik sangat ni...ada yang super duper cantik....
cantik sangat ada yang tak kenai pulak....

haaaaa..ni yang latest ni....

nampak tak macam muka mak budak kan..kakkakakka..padahal kalah aku tu...anak dua...aku baru nak running..kakakkakakka.....

so....dengan ini aku mau kobarkan kat ko EIMA

sila la hadirkan diri anda ke auditorium PICC pada 10 januari 1012 untu Perutusan Tahun Baru KPM 2012...asal lak aku kena ajak dier...sebab dier sowang je yang aku tau member blogger aku 1 KEMENTERIAN ngan aku...

untuk pengetahuan ko..aku ajak ko ni bukan ape...aku tau dah start nak memeningkan kepala ko ngan keje kan..minggu ni...ke ko masuk minggu depan..alahai aku pon lupa dowhh...
so tak mo la ko pening2 G la perutusan tu...aku tau ko ni mmg pemalas sikit nak G event gitukan...

tapi tahun ni ko kena G sebab tahun ini aku akan melalak dihadapan beribu2 lemon la org yang semakkan diri kat PICC tu untuk perutusan tahun ni....

sebab aku masuk KOIR...kikikikiki....kalo ko G tahun lepas aku takda..tapi tahun ni aku ada...so ko boleh la tengok aku menggedixs ngan lagu macam2 tu....naik berdarah tekak aku...kakakkaka....
pastu ko boleh la megutuk aku....ko boleh cakap...tu la member blogger aku yang sengal..kakakakkkaka....

so kepada kamu EIMA
jangan lupa jemputan aku ni yaa...kad tarak....

JANGAN LUPA YAAAA.......
nnt next week aku carik ko...

kakakkakakkakak

p/s : korang rasa dier G tak..

5 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

perhh siap buat perutuSAN LG.. HIHII

eB ezrin berkata...

sempoi betol jemputannyer :)

~diAhOntHeblOg~ berkata...

caiyok2!!! nyanyi sesedap rase kayh..jgn terlebey garam..bleh kena darah tingggiiiii

fieda berkata...

tu diaaa...special sgguh entry ni...hahaha...

Anum berkata...

simple je jemputan :)