Yang DiSaYAngi

Rabu, 25 Januari 2012

Syawal VS Peha N kaki

Pepagi ni sunyi ja opis aku ni...yalo ramai yang still bercoti lagi tau....

aku jaa keje...sebab next week aku akan bercoti panjang pulak..kakakkakaka...

Dah lama aku tak citer pasai Syawal Budak Tecik ni...
syawal lately ni suke sangat tau manaj2 ngan ibu dier ni..adohai...
yang bestnyer syawal sangat suke tido nak peluk lengan aku...

N da best is adalah syawal mesti sebok nak tido N gesel2 kat kaki N peha aku...

sampaikan 1 hari tu aku tido berselimut....tetibe syawal marah2 dlm tido..apa hal la ni..sekali dier dapat pegang peha aku..terus senyap N terus tido lagi...ad sekali syawal meraba-rba pulak..cari peha...pasai ape tah...

kejap2 di ciumnyer...kejap2 di sayang2nye...kejap di gigtnye...mmmmm

aku pon pelik ja....

7 ulasan:

Cho Zila berkata...

ala syawal comel... cutejer bunyinyer.... sama ngan anak akak yang kecik nak berkepitjer...

eB ezrin berkata...

dier kesejukan kot x? :)

~diAhOntHeblOg~ berkata...

selembut sutera katanye..hahahaha

Alycia berkata...

ohh.. mesti peha mama dia gebu tu hehe..

Cute Mum berkata...

hehe.. susahlah syawal nanti bila ibu ada baby.. berebut peha dengan adik.. hehe..

Anum berkata...

cian dia sejuk tue

IntaNBerliaN berkata...

hahaahaa bc entry sue ni tingat dkt alisha yg sk mggetel..hihii.. bila xdpt getel nangis... dpt getel terus diam... hihihiii