Yang DiSaYAngi

Khamis, 26 Januari 2012

Terasa nak Coti2 Malaysia lagi la...

Baru tengahari nak bersua muka....kakkakakka....

aku tengok memasing CNY ni ramai yang ke sana ke sini...
even..sedang aku menaip ni pon...geng2 mak jemah aku..(bebudak opis aku ni la..)sebok la bercerita nak G bandung N jakarta...yalo...member aku sowang ni G next week ngan family dier....2 lagi member aku G ujung bulan dua ni...tempat yang sama gak...bukan main rancak benor bersembang kat sebelah aku...aku kat meja....dah ngantok dah...gebang bukan main...

bestnyer dapat jenjalan N coti2 ni tau....last aku G jenjalan pon G MELAKA aritu..mmmmmm...
lepas tu tarak sudah....hanya balik kampong..balik kampong..balik kampong...

aku tengok memasing kawan2 blogger yang di sayangi ni bukan main lagi berjimba dorang ni..terbaikk tu....berjalan sana sini....

aku hujung minggu duduk rumah....raya cina pon duduk rumah saja...alahai.,...alamanda ja tenpat aku berjimba pon...

teringin nak bercoti2 malaysia ni...tapi apa kan daya..kalo aku cakap ngan en asbeen...

"sayang..tunggu la hasil kebun yaa.."

kakakakkaka......kelakar lak aku dengar...mmm....tapi betoi jugak..kami ni bukan berduit sangat...tp untuk diri sendiri ada la...kalo betoi2 nak jalan pon..mmg kena kumpul duit jaa...tahun depan baru boleh berjalan....

7 ulasan:

Nana berkata...

ktorg ni sue jalan2 pon bajet ciput jek
hahaha.....ni bjalan time blom gaji
harap maklum la.
sedanya je lah jawabnye

Cute Mum berkata...

sedihlah pulak baca entry sue nie..
uyun nie pon beruntung dapat g bercuti totally free.. kalo tak, memang dok rumah jerlah.. tunggu hasil pin boling baru leh jalan..

AYuNG berkata...

hehe...ala, xyah p jejauh pun...
ronda jer sekitar putrajaya tuh....
ambek feeling2 ala2 tourist gitu.. =)

mekchu berkata...

jgn baca kisah dorang gi jenjalan.. baca je kisah mekchu yg duduk rumah jaga anak ni.. mesti tak akan jeles punya.. hohohoho..

IntaNBerliaN berkata...

saya pun kalu nk g berjalan.. 2 3 bulan dh dtart kumpul duit... bkn pe, nanti nak shopping, mintak duit hubby kang ada plak yang beleter ckp xpayah beli membazir.. baik guna duit snediri..hahhah

Mila@Rimbun berkata...

jgn sedih ok... saya pun jarang jalan2 ni.. member2 dok citer syok g bandunglah.. shenzen lah.. dengor je lah... bila tanya hubby, dia kata cuti skit, camno nak jalan2 hahhaa. tp dok rumah pun best, main jahit2 masak2... duit pon tak keluar

aanie berkata...

sama la kita sue.....ntah2 aanie ni lagi teruk kot....kebun pun tarak? mana nak cari hasil?? kekeke....