Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 Januari 2012

Teringat Zaman2 Sekolah Dolu..alahai...korang ada...????

ini adalah amaran buat korang yang nak baca blog aku....
ini  adalah entry bergambo semata2...saja nak korang cam yang mana 1 aku dolu...beza tak dengan yang sekaranng...N pada yang penah jumpe aku..tau la aku camne kan..yang tak penah jompe pon...agaknyer boleh agak bertapa sengalnyer aku..kikikikikikiki....

agak2 korang pasai pe ni..dorang ni khianat ngan aku ni...



ini semua adlah kerana surprise bufday party aku..alahi selengge dorang ni....
padan 1 hari sebelom x mo tego je aku...sentap mak jemah tau...ni semua plan nak kenakan aku...benda ni semua dah jadi trend kat sekolah aku ni pon...mmmm..aku dah standy menyorok kat dorm junior..alahai kantoi pulak....mmmm..gini la gamaknyer....

nampak baik jaa aku...semangat menghias tu..kakkakakak....

 mak aiiiiiii hitam legamnyer aku..dah macam montot kuali sudah..kakkakka....
tak caya jaa.....

nampak jemah time ni poyo tak pandang kamera...baik gitu..sekarang..muka aku jaa ada...lepas aku..aku...dah aku..aku..aku..aku.kkakkakakakkakkak

 nampak yooorrr je muka..bajet cucuk langit..kakkakakakka...

 la chekgu2 aku...mmmm..mmg lain dorang sekarang...dah x macam dolu..slim melim je....skrg..amik ko....

agak2 boleg cam mana aku disebalik yang ramai ni....
aku dolu pengawas asrama...tu yang pakai baju pink...
sekolah aku mmg femes ngan kaler2 gitu tau....
PENGAWAS SEKOLAH - KUNING
PENGAWAS ASRAMA - PINK
MAJLIS KEBAJIKAN PELAJAR - KELABU
PENGAWAS PERPUSTAKAAN - HIJAU
PENGAWAS KOPERASI - BIRU
PENGAWAS KECERIAAN(NI PANTAU LANSKAP SEKOLAH) - OREN
PEMBANTU RAKAN SEBAYA - PURPLE..

kakkakakakka..banyak tu....

 ni BFF aku...jauh...keamat je pon..kakakka...susah jugak la nak ngedate dua....kikikiki...
tapi dier mmg terbaikk tau....luv u pia mok mok..kkakakakakkkak....
time ni koir...kakkakakka..kau ado...dari dolu sampai la dah kio pon KOIR..kakkakakkak

 ni la class aku...bertampal2 bagai..mmmm....lengge gile muka ...kelakar tengok...

lain kan..muka still legam...kakkakak...aku ni jugak aktif gile ngan kawad ni...JPA3...mmmmm...sampai2 keluar2 sekolah aku join....kakkakakak....bangga ja time ni sarjan ja...lalallallalalal....

 kawan aku tengok pic ni..dorang kata muka macam cleaner..sengal kan...tapi aku pon gelak tengok muka aku ni....

 jalan2 ja kat janda baik...mmmm..semua ni pengawas asrama tau...muka garang2 tak..kakakka...
jawatan aku dalam pengawas asrama...BIRO KECERIAAN...
dah kena ngan aku sudah..kakkakakak

husiihhhhhh gelap la giler muka ni...beza ngan kawan2 aku yang depan tu....

tapi sekrang macam mana aku...

ke still sama jugak..

kakakkakaka.....korang rasa??????????????

14 ulasan:

Nana berkata...

seronok nye tgk gmbr2 ni
bertepung abes hahaha
xpenah merasa dok asrama..beznye

Anum berkata...

best kan kenangan zaman sekolah

Tanpa Nama berkata...

ape la kelakar niii weei,,.......kakakakak

Tanpa Nama berkata...

rasa cam nak MUNTAH pun ada!!!

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..nasib aku xkena tepung ke telur ke...takat surprise gitu je..hikhik

Cute Mum berkata...

asrama mana tue sue?
uyun pernah kena sekali time april fool..
bongok tol diorang conteng muka time tido..
patutlah masa bangun pagi nak ke toilet orang dok pandang senyum2..
dah macam badut..
paling tensen bila baju nak pakai pagi tue diorang letak kat floor lain..
tak suka!

Falsya berkata...

adoiii sue..betul2 kene ha time birthday..kesian plak tgk..tp bende tuh la yg jd kenangan kan..;)

mekchu berkata...

jauh bezanyaaaa.. kalo dulu bontot kuali lama, sekarang ibarat periuk kaca :)

suka pulak dgn kaler2 baju sekolah tu.. mekchu bayangkan mekchu atas pink, tengah kuning dan bawah purple :)

fieda berkata...

seronoknyer mengimbau kembali kenangan lalu...

aanie berkata...

sama....bab kurus tu..tp muka tambah putih la...makin cun...hehe..

IntaNBerliaN berkata...

hahaaa.. lawak giler sue n kwn2 sue dulu2 ni yer... best je... hihii

skrg ni sue dh makin cantik!! ;-)

Cik Rose Cute berkata...

banyaknya gambar kenangan time sekolah hihihi

Alycia berkata...

imbau kembali zaman sekolah.. mmg dulu2 suka pakai tdung stail camtu kan hehe..

eh eh... slim lah sue cam dulu.. tak beza pun..

eB ezrin berkata...

makin ayu skang nih :)