Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 Januari 2012

Tiada lagi Rakan Sakatku...mmmmm... : MOOD SEDEY LAGI

korang egat tak haritu..aku ada buat entry ni...

mmmmmm..kali pon ada lagi jugak...adoihai......
last week aku ada dapat berita yang member aku yang selengge ni akan bertukar tempat ke tempat dier...balik pahang...BINI dier kat sana kot..dah setahun PJJ....tak menang nana...nana lagi power...6 tahun...waa tabik spring la kat nana...mmg iron lady gitu...

mmmmm....korang tengok la status aku...
korangboleh la close up sikit erk....

tak lama dier boleh balas...berpujangga bagai...dier egat dier sastrawan negara ...adik beradik A samad Said kot...akkakakakkakak.....

dier egat dier best tu berpujangga bagai....
kalo nak tengok dier...meh sini....

ni time kurus ni...kakkakakakak...belom kawen kot.....
kakakkakakak...namanyer....

MUHAMMAD SYAZNI BIN ROFLI a.k.a ONIEYS
dier ni 1 unit ngan aku N kawan2 mak jemah aku ni...mmg kami selalu bersama...giler2 pon sama..sengal2 dier pon....muka mak aiiiii baik je...

sebanarnyer..mmmmmmm....mak aiii kaki menyakat...mak jemah pon dier..kalo kiterorg bergosip..mula leher dier panjang macam zirafah....dan2 tu la dier datang kat meja kiter org...mmmmm....

dier mmg best..sape yang paham kami yang sengal ni tau la dier macam mana...even bukan aku je....mak2 org kat unit aku ni pon sadis bile dier nak bertukar keluar ke Jabatan Pelajaran Negeri Pahang...


dier mmg da best la...kalo tak do dier..alamat tak meriah la unit aku...mmmmm...
dolu dier kat unit lain...senyap jaaaa.....mmmm...sampai masuk unit aku...kena pulak ngan jemah2 yanga ad kat unit aku ni..alahai..amik ko....terus tunjuk belang....


ni la dier..pasni tak do la laie gambo camni..dah jauh pon...bini kat sana kot..pasni....kena ikat la..pah cerohhh la.....nak jumpe pon....

kami 1 unit mmg sayang kat dier..walau dier lelaki...tp dier mmg leh buat geng tau..leh berbincang N bercerita.,..anything...dier senang ngan dier....
tak senang nak carik macam dier..mmmmmmmm....

aku egat esok dier  last....balik ni nak try buat....
KEK RED VELVET...

kalo jadi..doa la menjadi..insyallah...
kepada ko onieys...selmaat maju jaya...kawan la ko ngan makcik2 kat JPN tu..kakakkakakkaka

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku pun sayang gak ngan kwan aku ni...rasa mcm tak nk je bg pindah sebabnya dia ni memang best jadi kawan kitaorang...alahh taknk la komen,,nnt nangis..walau apa pun selamat maju jaya gak la ye di tempat baru....

Tanpa Nama berkata...

sedey jer.. sok last.. xpe nnti dia dtg la sini kalo free.. heheheh..
p/s: harap2 jd la kek RED VELVET sok..nk gak rasa..hehehe

Falsya berkata...

mesti sedih kan nnt kawan gile2 dh xde..;)

Tanpa Nama berkata...

ermm..kadang2 kita ni tak kan miliki apa yang kita nak....