Yang DiSaYAngi

Isnin, 20 Februari 2012

Alhamdulillah Rezeki Anak2...BR1M

PAgi ni dah settle aku menerjah kengkawan aku ni...aku baru Update blog aku ni....


kalo kengkawan yang perasan N ada baca entry aku pasai ni...

semalam aku ada G event untuk amik Voucher BR1M kat dewan seri siantan PPJ petang kelmarin...
punyer ramai hamba Allah kat situ....mak aiiii....

dah amik No...N melantak kejap...aku tengok nombor gilirin..hanya untuk penerima je diberi tempat duduk...jadinyer..terpaksa la en asbeen N syawal berlegar-legar...tapi sampai hatikah aku ni...
mmm...last2 aku cakap ngan en asbeen..G la balik dolu...aku balik naik Bas..akkakaka..
(dok terPK lama gak tak naik bas ni...)

setelah en asbeen balik...aku pon masuk...N punyer lama dengar Tengku Adnan berucap bagai..alahai...udah la ngantok..kenala pulak alahan aku datang la pulok...mmmm...last2...tertido aku....
sebelom tu sempat aku snap ni...


weiii...aku tak paham la wei..asal gambo aku..bila upload gini ni jadinyer..alahai...aku dah rasa macam malas nak update entry dah...mmmm..tapi klo update tak da gambo tak best pulak..padahal.gambo aku elok je...upload terus jadi gini..mmmmm....lantak la...
(tapi kalo ada kengkawan nak tolong..ok gak...)


alhamdulillah...hari ini aku G tebus voucher ni..terus masuk bank en asbeen..kalo bank aku selamat kang.,.kakakkakakakkak....

aku nak buat simpanan untuk persiapan untuk adik si syawal yafiq ni....



p/s : mood : dok bengong PK pasai gambo tu...

4 ulasan:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

nape gambau sume senget? rotate time nak upload ke? cube rotate before upload..

zara'adha berkata...

RZKI TU..ALHMDULLAH...

fieda berkata...

tu la..sakit pale nk tgk gambor ni..kena rotate dulu sebelum upload..

Falsya berkata...

rotate la mak jemah..teleng2 kepala gegul nie ha nak nengok voucher..hehe..