Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Februari 2012

Bagi RM5 dapat baki RM6.60..alahai abang cafe

Tadi Pagi aku break1st..lepas abis break1st aku beli la donut+gegula.. = RM1.40....nak buat bekal masa depan..kakakkak...
pastu aku kasi la kat abang cafe tu RM5..korang tau dier kasi balik balance RM6.60..kakkakakak

sengal la abg ni...aku dok gelak2 ngan kawan aku ni...
siap aku cakap ngan abg tu...

"abg nape...sy kasi RM5...dapat balance RM6.60...nape abg..saya cantik erk arini..kakakkakakak

kawan aku kata...
"cantik ke ko..dah nak masuk 2 ni...kakakak...cantik la jugak..yang ko dapat duit dari abg ni nape..menggigil..kakkaka

aku kata "teruja tengok abg ni..tinggi sangat..mendonggak aku..kalo ngan akob...kena menurun je muka aku pandang laki aku..kakakakkak

last2 aku dok gelak2..patut dapat balance RM3.60
last2 aku sampai opis aku perasan dapat balance RM2.60 ja..kakakkaka..

alahai...abg cafe...rezeki awak la abg...

9 ulasan:

Falsya berkata...

hahaha..abg cafe teruja tgk sue pagi2..hahaaha..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

abg oh abg..cafe tu da maju kot..nk sedekah pepagi..amal jariah..terima jela sueeee...

MARIA LIZA berkata...

wah dasat penangan Puan Sue tu...takpe ler dah rezeki dia...Lepas ni baby kuar bertambah-tambah rezeki Sue...

eB ezrin berkata...

mslh matematik ke mmg terpukau tuh? hik3

Alycia berkata...

teruja tgk sue lawa sgt kot pagi nih hehe..

IntaNBerliaN berkata...

hahahha.. abg tu pening nak buat kira2.. ngah mamai kot..hehhe

aanie berkata...

hahah...x pasal2 dpt kurang lak...

cempaka berkata...

UNTUNGLA ADA NGAKU TANTEK.....

~diAhOntHeblOg~ berkata...

mak jemah ni xlalu dah ke nk update? ahahaha pengsan ke mak jemah oiii