Yang DiSaYAngi

Selasa, 21 Februari 2012

Boleh Tak G Opis Tak Pakai Baju

Semalam aku pakai baju kurung Gopis...dah mula rasa tak selesa..mak aiii..baru 2 bulan kot..kakkakaka...
baju ok..kain je tak selesa..mmmm...sempit jaa aku rasa...

malam tadi aku nak iron baju...mau la cari mana la baju yang sesuai ni...alahai..temenung jauh aku ngan baju2 kurung kat dlm almari tu...teringin nak pakai lagi..tapi mengenangkan perut udah membeso...aku pon heran..baru 2  1/2 bulan kot...mmmmm...itu lah masalah aku bila mau G opis N kuar mana2 tak tau mau pakai baju ape..alahai...last2 aku decide pakai skirt...tapi blouse nyer enggak ada...mmmmm...

aku terpandang baju mengandung aku...aku try pakai..mak aiii...udah nampak itu peyot2 tu..mmm...aku tunjuk kat en asbeen dier kata...

en asbeen : ok la tu...cumill..pakai la esok...
aku : ala...segan la kot abang oit..baru lagi..nak pakai baju ni..mmmm...
en asbeen : abis tu..pakai je la...nak segan ape..dah mmg ada..bukan salah pon...
aku : mmg la tak...tapi alahai segan la..org lain yang preggy sama ngan saya pon tak besar peyotnyer...
en asbeen : sengal la bini aku ni...dorang tu baru 1st time preggy...awak tu 2X...adoi....

mmmmmm...tergantung gitu jaa.....so mlm tu aku dicide iron baju en asbeen je la...pagi tadi pon tak tau nak rembat baju mana ni...mmmm...garu kepala la aku depan almari ni...

aku cakap ngan en asbeen ...

aku : abang boleh tak G opis tak yah pakai baju...
en asbeen : GILO sayang ni....

kkakakkakak....kalo free macam budak ni kan best..kakakkakak



p/s : mood masih selengge pikiorr baju ni..mmmmmmmm...

9 ulasan:

Anum berkata...

hehehehe
fikir sampai lebam nie

Cute Mum berkata...

heheh.. sue pon dah sama dengan uyun..
haritue nak pergi kenduri arwah hani tak tau nak pakai baju apa sebab semua kain baju kurung dah sendat..last2 pakai t-shirt n seluar maternity.. malu giler bila semua orang pandang, tapi buat2 tak malu.. sampai ada makcik tegur baru balik kerja ke.. sedihnya..
uyun sekarang dah start pakai jeans & seluar maternity.. baju pon sama.. biarlah apa orang nak cakap, sebab memang baju lain semua dah tak muat..

eB ezrin berkata...

eB x pernah pakai baju mengandung tau.. doks ebok berpesen2 gaks sampai la nk meletop dh. hik3.. gedixs kan ? ;p

Falsya berkata...

boleh..gie opis boleng2 jer pakai bikini..mesti sejuk n nyaman jer rase..hehehe..

IntaNBerliaN berkata...

hihii kelakar lah sue ni.. sy dulu mengandung 6 bulan pun org xcaya sy prgnant.. adoii.. saya blh apkai baju kurung smapai due date.. tapi kain, xleh kancing habis lah.. baju ok je pakai..hihii

tp bak kata hubby sue.. 2nd time nanti entah2 sy pun jd cm sue xtau la kan... tp tu la, rejeki nak prgnant cam sue lum ada lg... huhuu

LYAfrina berkata...

HEHEH.. MCM2...
xleh byg kalo ke ofis x pakai baju..

Nini D.. berkata...

kalolah boleh tak pakai baju kan..kikiki

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hahahah...baju lelame dulu xde da ke?


psst...jom karok..bile free?

aanie berkata...

hahaha...kelakar la.....
aanie ni x pregnant pun baju dah x muat...camno tu?