Yang DiSaYAngi

Rabu, 15 Februari 2012

Half day Arini... (Syawal Check Up)

Bagaikan dah lama tak bercelotoh pasai si budak tecik ni..syawal yafiq...macam2 kerenah N ragam la budak tecik ni...

Arini Half day sebab nak bawa syawal G check up...aku tak tau berat dier kali ni naik elok atau sama...atau menurun atau sebaliknyer...aku malas nak tadah telinga dah ni ngan nurse ni bising berat syawal tak mo2 naik ngan elok...kalo naik sikit pon....nurse bising ngan BMI dier..adoi..aku yang malas ni..dah tak tau nak buat ape dah...tapi budak tecik tu mmg aktif ya amat..nak buat camno kan...redha kan je la...
kalo dah mak pak dier mmg ketegori berat pon tak mo naik kalo makan macam piranna pon sama kan..kakakakkak


so kengkawan...kalo aku rajin la nak masuk kejap petang ni opis.,....dapat la korang jumpe aku jap...kat umah...mmg tak la...pantang aku buka lappy aku..sebok la si kecik tu nak tengok PORORO dier....adoi....


aku pon tak paham nape tak leh rotate gambo ni..padahal waktu upload ok jaa...dah masuk..senget la kepala nk tengok....

p/s : doakan berat syawal naik ngan baik..amminnnn...mood malas jaa nak G..

6 ulasan:

eima berkata...

check perut bila plak??

Anum berkata...

insyaallah anum doakan

IntaNBerliaN berkata...

amboi.. syawal cm org besar.. landing ngadap laptop..hihii

~diAhOntHeblOg~ berkata...

panjang nye kaki die..mcm mak die..hahahha

eB ezrin berkata...

mmg kena naek braper benornyer? lahai.

aanie berkata...

adam dah x g check up dah...malas nak tunggu lama-lama kat klinik tu....hehe...