Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Februari 2012

Mulakan Hidup Baru dengan Hari yang Baru..

Semalam mmg aku flat dari pagi ke petang bawak ke malam akibat ni lah....

mmg terbaik la...alah aku kali ni...mmmmm..mmg tak leh buat keje langsung..kononnyer nak tido ..pon susah...tutp mata sakit...bukak mata sakit..dah la dengan panas..alahai...keje umah pon aku tak buat..tapi aku berterima kasih la ngan en asbeen sebab sudi gantikan tempat aku buat keje umah semalam...mmg tak leh bangun langsung..patut la bila org yang pening2 ni aku tengok sampai tak leh bangun di buatnyer...mmg parah tu..mmmmm...

semalam pon tido kat bilik adik aku...bukan merajuk ke apa...tapi panas je kat dalam bilik tu mau tido...pukul 1.30am en asbeen suruh tido kat dlm bilik...alahai...mmmmm...time tu dah tak berapa sakit sangat dah....

pagi tadi solat subuh pon berdoa la jugak moga2  diberi kesihatan yang baik arini untuk aku settlekan keje kat opis yang langsung1 hari aku tak buat...mmmmmm...

alhamdulillah pagi ni pon sampai opis..buat keje..ok lagi...break1st pon makan sikit..makan banyak nnt tak abis jaa....mmmm...siap ada bekal untuk masa depan donut+gegula...kakakkakak...

so mak jemah dah mention kat kengkawan mak jemah kat opis ni..
"minta perhatian ye kengkawan...arini mak jemah nak bising2 nak havoc..sebab mak jemah tak mo jadi macam semalam..mak jemah nak keje sambil bising2.."kakakakkaka

boleh camtu....apa lagi kengkawan mak jemah pon mmg onn kalo mak jemah bersuara...dorang tak leh tengok mak jemah ni lembik macam jelly2 gitu..kakkakakakak


p/s : mood nak buat keje....nak horeyyyy.....jaaaa..tak mo fikir2 ja alah ni..


3 ulasan:

eima berkata...

kan dah alah ..

sian ko kan...seb baik la aku tak sempat nk merasa pening2 ni ... anak2 aku syg ke aku ..alhamdulillah ....

3rd one mintak2 tak alah ....huhu aku takut

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii siannya sue.. moga sue sihat dr pg sampai mlm n sambung esoknya pulak..hihii

QasehnyaRania berkata...

Sian ke awk..semoga cepaat baik yeer