Yang DiSaYAngi

Jumaat, 24 Februari 2012

Nak Jugak Menyebok Aku Ni...

Aku sebenarnyer dari last week aku nak buat entry pasai dorang ni..alih2 AKAK aku...

dah buat dolu sudah..alahai...
Isnin aritu aku ada bukak paper Metro jaa...Anak buah aku masuk paper...
(Glamer kejap mak..kakakkak....walaupun...)

ni anak buah lain adik beradik...kire lain mak satu bapak gitu...fenin wooo family aku ni..kan ADAMNIGINA???

kui...kui..kui...kui...tapi so far kami mmg baik antara 1 sama lain..cuma aku je la yang agak kureng sikit bergaul ngan dendorang ni....si ADAMNIGINA ni je yang havoc lebey...
dier pon ARTIS....kakakakka...katanyer...kakakkakakak....

ni la anak sedara aku...

ADAMNIGINA a.k.a dik..aku cilok kat blog ko jaa.kkakakkka...

ni la anak sedara aku..MIMI SHAM..anak abang aku yang sulung...tak da sangat ngan muka aku kan..kakakkak....MIMI SHAM ni pon ada kakak...kiterorg panggil YANTI..tp namaretis dier aku lupa lak..kakkaka....dorang ni dah lama gak la berkecimpung dlm dunia seni ni...cuma belom ada rezeki nak meningkat naik kan...tapi alhamdulillah sejak bersifu ngan DATO'M.NASIR tu rezeki dier melimpah-limpah...semangat N kesabaran dier yang buat dier terus dlm dunia seni tu..MIMI SHAM ni pon dolu penah join OIAM season 1...ngan geng2 FAIZAL TAHIR, SUKI, ALIFF SATAR semua la..tu geng la tu....

sorang lagi pendatang baru ni...ni adik aku lain mak...tapi 1 bapak...

ni la dier...SAFRA AINI AMIR HUSSAIN..
nama retsi dier SAFRA HUSSAIN..
dier ni pon ada banyak tawaran job yang dier terima..so far..ada je la muka dier kat TV kan...tapi pembantu2 gitu la...ada rezeki heroin la tu..kikikikiki...

keluarga aku ni mmg suke ngan dunia seni N ramai jugak yang berkecimpung dalam dunia seni ni..kakakkaka...even akak aku ni...ADAMNIGINA
pon sama..kakkakak...aku...biaq mak jemah jela yang tau..akakkakak.....

mau tengok gambaq lain2 P la terjah blog akak aku ni..ADAMNIGINA



p/s : mood banyak keje..nak menyelit gak...

14 ulasan:

fieda berkata...

wah...glamer la pasni...sue pun blh tumpang glamer jgk ye..hehehe..muka safra aini ada gak mirip sue sikit..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

mak jemah pon retis pe..i kenal je..hahaha

Anum berkata...

keturunan bakat seni nie

IntaNBerliaN berkata...

ooo patutlah mak jemah ni jd penyanyi koir yer...hihihihiii

Falsya berkata...

makin glamer la mak jemah..hahaha..

eima berkata...

sape dedua org ni aku tak kenai punnn....wlupun ko letak gambo aku dok telek2 mmg tak penah nampak dlm tv la... huhuu


adakah sbb aku asek tgk cite omputeh jr ni ... merlin ku

Cho Zila berkata...

keluarga senilerni... kalau dah itu yang dia suka teruskan aja..

Nigina berkata...

yanti tu dari kumpulan GENUINE la..... aku artis JPM tapi dah pencen...

LYAfrina berkata...

wah..... glemer tu.. dh rezeki dia org tu kan dlm bdg seni

aanie berkata...

eh, sue bila lak nak jadi retis?

Mama Ema berkata...

ooo..keluarga seni rupanya..tentu pandai nyanyi jugak ni kan..

lamanya tak datang sini..

eima berkata...

ooooooooo

Alycia berkata...

awwwww.. xsangka ada darah-darah retis lagi.. glamer u hehe ;)

IntaNBerliaN berkata...

lama betoi tak update ni ;-)