Yang DiSaYAngi

Khamis, 16 Februari 2012

Perkembangan yang baik buat syawal

Pepagi ni ....mengidam aiskrim carnetto pulak..seb baik la kawan kuar G bank jap...aku minta pesan..kakkakaka....so dlm kesezukkan...ada aku kesah..sedapnyer...sambil menaip sekarang ni...
kakkakakakaka....

rentetan dari HALF DAY
semalam....

aku bawa syawal dlm keadaan tido...mak aiiii...borat bonar,....bapak sedap la dok sebok tengok komik dalam tenet Phone dier..alahai....aku yang selengge ni...

jumpe je nurse...G tempat timbang...alhamdulillah...
dari 9.4KG - 10KG...

baguih anak aku ni..aku pon naik gak sikit..akkakakkaka.....
lepas tu appoiment syawal after 3 month dari sekarang..mmmmm....sedap la ati aku ni...suke3...kalo tak, x da la tetiap bulan aku kena mai klinik ni kan....

BMI n berat syawal pon ok...ada di garisan Putih...risau la jugakkan...sebab syawal ni jenis suke tang border line saja..kakakkakakka...

nurse tu tak banyak tanya N bising2 bila tengok aku N en asbeen...macam orang lidi..kakkakkakaka


p/s : mood suke...sebab dah abis makan cornetto jaa..nak lagi..boleh...

9 ulasan:

Anum berkata...

alhamdullilah

IntaNBerliaN berkata...

eh, alisha bulan lps ms setahun 4 bulan berat 9.4kg la..hihii

okla tu, berat syawal dah naik.. :-)

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ha...berat sikit xmcm mak die..ringan je kena tiup angin terbang..hahaha

eima berkata...

spesis keturunan perut stoking ni ....

Nini D.. berkata...

ohooo....sudah besar ini anak bujang :)

mekchu berkata...

risau kan kalau kena bebel dgn nurse psl berat anak tak naik.. tgk keturunan gak tuan dokter :)

KhaiZa berkata...

alhamdulillah.. :)

aanie berkata...

wah, syawal...besar sudah...

eB ezrin berkata...

mkn hensem :)