Yang DiSaYAngi

Rabu, 8 Februari 2012

Ting tong...Ting tong..Ting Tong...

Hari ini lambat la bersiarana..terjah umah kengkawan dolu...baru aku terjah umah aku..kakkakaka....

Biasa la fenin2 ni kan...mmmm....
1week after tau nak bagi syawal adik...kakakakka...
tak la ting tong sangat ni....ok  lagi...boleh gagahkan lagi diri ini...

tapi start nak sebok2 balik ke Putrajaya dari KG en asbeen...dia dah mari....sakit la bagai...adohai....sepanjang perjalanan pulak tu...seb baik la syawal tido jaa...mmmmmm....

aku berdoa2 la arini aku nak sihat..mau settlekan kijo..mmmmm....
alamat....sudah flat maaa....pukul 10 tadi...mmmm...so kat sini dah jadi trend..pada mereka yang kena buatan manusia 9 bulan ni...mesti la jadi penghuni surau untuk barang 1, 2 jam ni..mau redakan kepala tu....aku pon turut la kan...tapi kuar dari surau tadi...egat dah ok dah....peyot je nyanyi lagu macam2...

alih2....die datang balik...sakit lagi..mmmmmm...selaloonyer kalo rehat dolu....bangun dah tak sakit sangat dah..mmmmmm....(ngah taip pon pegang kepala...gueno...)

p/s : nak pindahkan sakit kepala ni kat org lain boleh tak....

8 ulasan:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

syukur la sakit gitu2 aje..omak den masuk sepital 4 bulan..bukan morning sickness lg dah..adoiyai..xpe2 sue..kena kuatkan semangat lg..ciannyeeeeee...saba eh..

Falsya berkata...

adoiiii..sakit kepala sgt lah x suke..lg lah tgh pegnen nk makan ubat pun xleh..ulang ayat mek diah..saba eh..

IntaNBerliaN berkata...

sabar ye sue.. nak wat camne... berkorbanlah utk bg adik kat syawal..hihii

aanie berkata...

time pregnant mmg surau la tmpt yg paling best di opis ni...hahaha....

MARIA LIZA berkata...

amboi Sue..bukan main merancang dengan Uyun..Bagus ler..Hope sorang dapat anak laki, sorang dpt anak pompuan..Boleh ler korang berbesan...

Alycia berkata...

sue.. den baru tau ni hehe... anyway, congrats.. tolong lah pindah sikit pening tu kt kita... hadiah sempena anniversary ni hehe..

aNiM berkata...

boleh je. transfer kat encik akob sikit. heheh. tapi kan. akak mabuk teruk sikit masa pregnantkn damia. org ckp ngada2 lebih sikit mesti nak dapat gegurl tu. hahaha. sekali betul daa..

LYAfrina berkata...

salam.
sy kalo sakit kepala msti nk kna makn ubat tahan sakit..kalo x blh melarat-larat.. tp sbnarnya x elok kan amlkan ubt thn sakit tu..