Yang DiSaYAngi

Jumaat, 30 Mac 2012

Agak2 sikit Syawal

Pepagi lagi B4 mandi syawal akan bangun minum susu, sementara abah dier mandi...aku solat dolu B4 mandi...
dah minum susu, mesti sebok nak tengok kartun PORORO dier...

aku dengan baik hati dah siap2kan baju en asbeen atas katil untuk di sarung..tetiba kejadian yang tak di ingin berlaku....agak2 korang ape...

aku terus sound si tecik tu syawal yafiq tu...

"SYAWAL..AGAK2 SIKIT SYAWAL..."


Agak2 ada yang boleh tengok tak...

syawal menconteng baju keje abah dier...
nasib baik la dier guna pensil..
(aku mmg terapkan dalam diri syawal lebih baik guna pensil dari pen...pen aku sorok..)

slamber dier je...dier cari buku dier tak jumpe..padahla dier yang sorok tak tau mana...dier G conteng baju abah dier....

en asbeen kuar bising la kat dier..mmmm..dengan redho en asbeen pon pakai jugak la baju tu walaupun aku nak iron baju len tok dier...mmmmm...
syawal macam biasa muka tak bersalah ini budak...

MALAS AKU NAK UP GAMBO SYAWAL SEBAB BLOG AKU BUAT HAL BALIK...GAMBO AKU UPLOAD SENGET2 PULOK...LAST2 AKU MALAS...

KORANG AGAK JE LA MUKA DIER CAMNO..MMMMM.....



P/S : AKU PON JADI SELENGGE PASAI APE SETIAP KALI UPLOAD GAMBO MESTI SENGET..PADAHAL B4 UPLOAD ELOK JAA.....

10 ulasan:

mama tisya berkata...

nasibaik guna pensel..kalo guna pen haru...hehehe

IntaNBerliaN berkata...

laaa baju keje abah dia pun, syawal blh conteng..hihii.. Alisha pun sk sgt conteng baju.. tapi baju dia lah.. baru pakai sekali.. terus kene conteng.. adoiii

Anum berkata...

ermmmmmmmm
macam2 mane ek agaknya

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hahahaha...dpt bayangkan muke syawal..mesti cute..ngeh3..ala abah ni ilek arr...kasik padam la smpai opis nnt..pemadam byk.. ;P

Falsya berkata...

hahahahaha..kelakar la syawal nie..abis baju keje abahnye..;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

takde pemadam ke sue?
hehehe

eB ezrin berkata...

x prasan.nmpk cam corak jerk. hik3 ;p

Nini D.. berkata...

lah..ye ke ada berconteng?..aku tak nampak pong

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

aduhai.. leh thn nakal gak syawal ni yer..
alya jumpe magic tu abes menulis kt dinding umah tokma die.. adess.. pyh...
liquid kan berseni lg.. ;-p

LYAfrina berkata...

heheh..syawal2... sib baik guna pensil kan.. xdela nmpk sgt..kalo guna pen..hbis la bju tu