Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 Mac 2012

Air Vitamin C VS Air Kenduri

Aku sejak2 preggy ni....pael macam2 tau..kakkakak...
dolu time syawal tak macam ni tau...

kalo G makan biasa akan minta air Milo jaa...

sekarang ni kalo G restoran mana2 mmg akan minta 
AIR VITAMIN C n AIR KENDURI

ape tu....kakkakakkak....
AIR KENDURI tu air  ni...
kakakakkak...bukan aku tak leh sebut air sirap...
saja gatai mulut bila org minta order aku cakap...
"BANG AIR KENDURI 1"

org yang minta order pon blur je tgk aku N tanya balik...kakkakakak....
aku pon gelak balik n cakap kat ider...
"BANG AIR KENDURI TU AIR SIRAP"...

sebab pernah sekali kawan aku order air sirap...aku kata...
"NI AIR KENDURI...KAT KENDURI JE BOLEH MINUM NI"
kawan aku balas...
"DAH LAMA JAA TAK MENYEDUT AIR KENDURI"

sengal kan...

AIR VITAMIN C ni sejak2 aku ni HEMOGLOBIN aku LOW...aku kena perbanyakkan vita C dalam badan...

so aku pon minta la air ni...
AIR OREN....

sama macam kes AIR KENDURI tu..aku suke sebut AIR VITAMIN C kat org yg minta order tu...
mmg selengge aku...entah la itu yg selalu kuar kat mulut aku nak buat camno kan....



p/s : selennggge kannn..

13 ulasan:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

ekkekeke.. terkial2 budak yg amek order tu pk apekenda air kenduri..
huhuh, makcik pun terpikir apekende mula asal.. muahahhahah

eima berkata...

iskh..iskh.. ko ni ..klu jd budak amik order aku lempang ko laju2 bg sedar ke alam nyata semula ....

hehehe

Alycia berkata...

amboi.. mcm2 tekak mak buyung ni yer hehe..

eh, rumah alycia pun dh jd mcm taska dgn kereta adam dah hehe..

Falsya berkata...

hahaha..tp betul tau sue..kalau tgh dahaga,air kenduri mmg paling sedap seantero lah..hahaa..

aanie berkata...

air kenduri dah biasa dengar....tp air vit c baru dengar ni...hehe....

Anum berkata...

hahaha
anum pun dah biasa panggil air kenduri

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ooo hemoglobin tu yg bile pregnant kena inject tu kan? masukkan ape tah dlm darah kan sue?

IntaNBerliaN berkata...

ooo sedap tu air vitamin c..hihii

LYAfrina berkata...

hik2... ni la naluri ibu mengandung..mcm2 kan...

eyhh..sama r dgn lya..paling suka minum air sirap kenduri... sbb aura kenduri tu..rasa ai sirap tu lebih nikmat..padahal kalo kt buat pon rsa sma gak kan

MrS. F!zA berkata...

hahha sengal lah sue.. org bandar mna kenal sgt air sirap tu air kenduri..org bandar skrg air kenduri pelik2 sudah..ekekeke

Cute Mum berkata...

wah.. bukan main lagi tekak sue nie..
memang uyun kalahlah..
uyun nak makan pon tak tau..

eB ezrin berkata...

uish jgn x tau, eB ms preggy la yg paling mencari sirap kenduri...
sampai shah plk yg dok carik sp yg nk wat kenduri menunyer air sirap. dari kecik, eB suker sirap kenduri... walopn tawar...
sampaikan eB dpt namer timangan, mega mega... sbb ms kecik pelat dok sebut air mega mega ;p

fieda berkata...

hahaha,,air kenduri...mmg tak terpikir lansung...yg penting air vitamin c tu mmg bagus utk kesihatan..