Yang DiSaYAngi

Rabu, 14 Mac 2012

Bersiaran langsung di KKPJ presint 9

Arini aku baru nak update entry tau..mak jemah ni...kalo pening tak berterusan gini...kejap ada..kejap surut boleh la update kan...ni asik tak surut2 dari ahad aritu..ape cer

Aku bila si kembar aku ni... SURAYA MEKCHU tu cakap kalo trimester 2 still pening tu..mmg low blood tu..mmmm...cuak gak aku ni...

Sekarang ni aku kat klinik ngah tunggu nak amik darah..mak aiiii.aku dah la penakut ya amat ngan jarum beso ni..mmmmm....muka jaa kental..tp penakut..tuhan jaa tau..

Aku ni mmg dolu asik merah je lahemoglobin aku ni..aku rasa lepas ni pon sama gak ni...siap sedia la kamu sura tadah teling beso2 nak kena bebel dek nurse ni




posted from Bloggeroid

8 ulasan:

Cute Mum berkata...

dah pergi wat buku merah ker?
uyun nak wat tadi, tapi MIL pulak nak g klinik..
esok jerlah kot..
yup.. kena sedia tadah telinga.. huhu,,

Anum berkata...

hahahhha
penat nak dgr bebel tue

IntaNBerliaN berkata...

dulu sy ckup riso kalu hb rendah..

eima berkata...

mmg kurang darah ko tu ... pucat lesi klu tak ngandung sekali pun... pakai mekap pun sam aje

~diAhOntHeblOg~ berkata...

mak jemahhh bile nk betolkan gambar tu..hahahah lame gile gitu je rupenye..nnt la ai tlg tnye kan IT kt cni eh

Falsya berkata...

sian mak jemah..agak2 nak kene leter ngan nurse tuh pakai kapas tebal2..;D

AYuNG berkata...

ewah...siaran lgsung tuh..
hehe..
take care sue =)

MrS. F!zA berkata...

alahai sian ko sue..hrp tk truk sgt lah..kwn kita dr awl prgnant smpi dh nkbersalin hb maintain 9 je..