Yang DiSaYAngi

Jumaat, 2 Mac 2012

Buat Keje AWAL pon Kena BISING...alahai

Hari ini Baru nak update blog..padahal nak update yang lain..mmmmm.....

sadis jaa...aku konon lepas dah dapat keje baru lepas re-shuflfle ni okla...alih2 aku buat keje awal2 pon guna system pon kena bising ja...sebab awal sangat...link yang lain pon tak buat lagi..alahai..nak buat camno..tu je keje aku buat masa ni.....

pastu ada la hamba2 alaah yang bersuara....

"amboi...semangat betoi buat keje sampai tak menyempat2..."

nak buat keje berkobar pon tak boleh kaa..mmmm...

sadis jaa..konon call en asbeen nak la bercerita hal aku dok usha2 set lps bersalin tu...saja nak berborak..last2 dier pon malas nak cakap ngan aku..mmmmm....

so sekarang bertongkat dagu depan komputer sambil..muncung 14 inch...


p/s : mmg kalo nak rajin sikit ada yang memerli erk..mmmm

6 ulasan:

Anum berkata...

macam2 gelagat manusia nie :)

Cute Mum berkata...

sabarlah sue.. lain orang lain ragam..
lelaki pon memang sama.. malas nak layan benda yang diorang rasa remeh dan lambat lagi..
tadi uyun nak ajak scan bila dah 3 bulan lebih, aima boleh kata tak payah.. buat apa..
tunggu leh nampak jantina nanti pergi jer buat scan 3d.. baru puas hati..
nampaknya lambat lagilah baru uyun dapat tgk baby nie.. :(

IntaNBerliaN berkata...

a'aa mcm tu lah kan.. bila kita rajin sikit mulalah perli kadg tu siap ckp bodek lg..

ohya, sue, saya ada buat entry pasal pergnancy test.. cuba tgk.. lbh kurg dgn sue x?\

IntaNBerliaN berkata...

sue dulu yg kabur2 tu ms test berapa minngu ek?

nanakimie berkata...

ada jugak org mcm tu ye sis,sabar je lah kan...huhu

~diAhOntHeblOg~ berkata...

jeles la tu mak jemah rajin..sebuk je..