Yang DiSaYAngi

Jumaat, 16 Mac 2012

Celebrate Bufday Syawal Yafiq yang ke-2

10 MAC 2012 genap la si budak tecik SYAWAL YAFIQ BIN MOHD YAAKOB
2 Tahun...

alhamdulillah....syawal pon dah makin memebesar N alhamdulillah jugak syawal yafiq seorang yang agak suke la menyusahkan hati ibu n abah dier ni dolu dengan sakit, perangai macam2 lagi...
sekarang alhamdulillah syawal yafiq seorang yang dengar kata, suke buat muka cumilll bila ibu N abah dier marah (sebab dier tau ibu N abah dier bukan marah betoi..jap G gelak2 lepas marah dier..kakakak)
pandai makan sendiri (abis lak tu...2, 3X tambah..), makan banyak, yang paling penting syawal yafiq dah tak menyusahkan hati ibu N abah dier dengan SAKIT2 dier..alhamdulillah...itu yang aku syukuri sangat2..

sekarang pon syawal yafiq ppon senang nak bangun pagi, senang tido awal, senang mandi pagi, senang minum susu, senang nak G school...tak yah berdukung haa sekarang....kuar je dari kete..salam abah...terus berlari dari masuk school..nampak cikgu depan pintu senyum2...duduk kat meja makan terus aku bukakan sarapan dier terus makan...siap halau aku N lambai2 aku..alahai...itu budak...

So 10.03.2012 hari sabtu...mmg aku N en asbeen tecik tu dah plan nak celebrate bufday syawal yafiq ni...maap la syawal..ibu N abah kamu bangun lambat..kamu yang kena kejutkan..kikikikiki...
gumbira rasa hati nampak..kikikikiki...


smart kengkadang aku tengok anak aku ni..kikikiki,


kejut jaa terus aku N en asbeen bangun nyanyikan lagu HAPPY BIRTHDAY untuk dier...bukan main suke siap berdiri menari2, tepuk tangan..alahai..siap2 jaa...kami gerak G MID VALLEY...alang2 ada mertenity Exhibition kat situ...tapi pegi kejap jaa..dapat beli barang pureen jaa...
aku bawak syawal G main kat Play ground yang kena bayar...amik ko RM28 ...takpe sekali sekala...

bukan main lagi gumbira..siap abah dier naik sekali...tempat ni mmg best..aku duduk tepi..kaloaku tak preggy alamat mmg aku la yang kena bawak dier...en asbeen main tenet baca komik..mmm...

alamak asal lak abah dier yang suke hati lak ni..kakakakak...

beso tempat dier ni...mmg puas la kalo budak macam syawal yang suke berlari tu main kat sini...mula2 nak masuk..bukan main lagi..tak menyabar langsung....sebok dok tarik tangan aku...
(macam aku yang nak guide dier tu..)

lepas tu aku ddk kat cafe dier..terasa lapar lak..aku order set combo kids..
kononnyer untuk aku la..sementara si tecik tu ngan abah dier main2 kan....
alih2 baru aku nak ngap..datang pulak dorang ni...apo lagi..kena la kongsi2..kikikikiki...


gumbira nampak amik makanan ibu.....

dah settle...masa untuk pulang...


TQ ibu N abah sebab celebrate bufday syawa yafiq..kikikikiki...

doa ibu n abah semoga syawal yafiq menjadi seorang yang dengar kata N nnt beso jaga ibu N abah pulak tau....



LUV  U SAYANG

12 ulasan:

aanie berkata...

ibu, mana kek syawal? -syawal tanya....kekeke...

happy betul tgk dia....

hepi besday syawal yafiq....

Anum berkata...

sekejap je masa berlalu kan

~diAhOntHeblOg~ berkata...

happy bday syawal!! nk hadiah meh dtg umah auntie!

Nana berkata...

epi beday syawal..
dua tahun dah ek

eB ezrin berkata...

kejap jerk kan?
dh nk dpt adeq. yeay :)

hepi besday syawal yafiq....

Falsya berkata...

dh besau dh syawal..2 thn dh..;D

sue zainun berkata...

hepi besday syawal

IntaNBerliaN berkata...

eppy belated bezday syawal.. :-)

a'aa lah sue.. syawal ni nampak smartla..hihii.. lg satu, syawal dah nmpk makin berisi... horrayyyy... baguslah syawal dah xbuat ibu susah ati :-)

Cute Mum berkata...

hepi besday syawal..
dah besar dah..
pasnie dah jadi abang..
:)

Nini D.. berkata...

sudah 2 tahun...yeayy!!!
Happy birthday Syawal :)

MrS. F!zA berkata...

2 thn dh ek...haitu dtg umah mcm baru setahun..hehehe

mama tisya berkata...

happy belated busday syawal..smoga jd ank yg soleh