Yang DiSaYAngi

Isnin, 26 Mac 2012

Hadiah IBU VS hadiah MAK LANG

Semalam aku tak kemana juz G kenduri kawen member aku jaa....

balik je dari kenduri mak lang syawal A.K.A ADAMNIGINA tu bawak hadiah untuk syawal..syawal yang kononnyer pahamkan terus ambik tak kasi aku terus masuk dalam bilik sambil peluk hadiah tu..konon nak tunjuk kat abah dier la tu...mmmmm....

excited benor....aku N abah dier kasi dier hadia..tak da lak dier se excited tu..mmmmm....
ni  hadiah aku...

punyer la beso hadiah sampai tak nampak muka....
padahal beso ni je pon....

ni dier hadiah dari IBU n ABAH syawal..
sempoa...tu abah dier yang pilih...mmmm...aku egat nak amik mainan..last2 itu yang di rembatnyer..kononnye anak dier suke  main..mmg suke..tapi kejap la tapi..kakakakkak....

tak pandang org nampak...

ni baru hadiah IBU...meh kiter tengok hadiah MAK LANG syawal tu....

tengok tak sempat aku nak amik gambo hadiah berbungkus....semangat tu...abah dier nak bukakkan...dier tak kasi...korang tengok la...

nampak dier dah koyakkan dolu sudah..alahai....sabar anak...

sudah gigit nampak....
last2 aku tolong bukakkan dier punyer la mengamok sampai berambu air mata nangis...
aku larik naik atas katil...en asbeen dah marah...suruh aku pujuk balik...aku pujuk jee...terus gini jadinyer...

selamat ko tido bersama-sama hadiah MAK LANG syawal...
untungla jadi MAK LANG syawal hadiah mu di hargai..kakkakakkaka....
sampai di bawa ke tido....

tapi akhirnyer...

Yang jatuh di pelataran..kikikikiki...terjunam jaa dari tangan dier...

close up sikit...
nampak...

baru kini ku paham perasaan 
MAK LANG SYAWAL
NAD MAMAZN

betapa anak tu sukekan sesuatu kan...mmmm..
celik mata je terus cari CAR neyr..alahai anak...

12 ulasan:

Anum berkata...

bestnya dapat kasi adiah pada anak2..

Cute Mum berkata...

heheh.. ok gaklah tue syawal suka cars..
dania asyik adnan sempit 2.. sampai nak tgk tv pon dah tak dapat sekrang.. dania boleh hafal semua dialog lagi.. oh tidak!!

aanie berkata...

blh geng dgn adam ni suka main car....

hadiah sempoa tu menarik la sue.....:)

Nigina berkata...

jenuh aku.. aku nak beli hadiah syawal... adam pun nak sebiji macam tu... bengang aku... terpaksa aku beli sama...nasib baik time gaji kalau tak mampus aku...

Falsya berkata...

wahhh..syawal dpt hadiah tuh..excited smp tido pun bwk skali..chumel jer..

LYAfrina berkata...

seronokla syawal dpt hadiah.. bola bulat2 kalerful tu bagus.. blh ajar syawal mgenal warna..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

Hahaha...terlentok tgn die weyh..pastu kome bior je ke tgn nye gitu..??

Nad @ MamaZakwan berkata...

syawal kalu jumpa zakwan jgn bawak menan cars tu tau!
nnt zakwan mintak kat mak pak nye soh beli, huhu! :)

bestnye mak lang kasik hadiah cars..
mak lang syawal, zakwan nak jugak..!
haha!

MrS. F!zA berkata...

kalo darwisy nmpk cars ni jnuh dia nk jgk..ekekke

fieda berkata...

wah...beh dapat hadiah..

umar berkata...

sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :) yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu

umar berkata...

sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :) yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu