Yang DiSaYAngi

Khamis, 1 Mac 2012

Hari2 bukak BLOG..tapi Malas nak UP NEW ENTRY


Petang2 baru nak up entry baru..tu pon...mak aiii punyer la malas..bukan ape...blog hari2 aku bukak...hari2 aku terjah umah korang..tp malas tu tinggi benor..mmmm...

dah la pulak aku baru je re-shuffle keje...kena la tumpu pada keje yang baru ni...mmmmm....

dengan tahap kemalasan nak melayan gambo yang aku upload masuk dalam blog...menyenget memanjang...
(ni elok pulak gambo kucing ni..terletak elok..alahai...)

kesimpulannyer MALAS BENOR...

tapi terjah blog korang....RAJIN BENOR..mmmm...

11 ulasan:

Nini D.. berkata...

penyakit M dah dtg menyerang ko..kikiki

eima berkata...

tu maknanye penyakit awal kehamilan tu ..serupa ngan aku

LYAfrina berkata...

hehehe.. biasalah tu kan..mood slalu brubah-ubah..moga lps ni mood nk update blog dtg berkepul2 yer

IntaNBerliaN berkata...

Besar penyakit M tu..hihii

aanie berkata...

tu la, jenguk gak blog sue ni....mana la pegi mak jemah ni...x de entri baru ke....

fieda berkata...

tu la tgk sue rajin berjalan...

mekchu berkata...

dapat kuak lentang mcm meow tu best sgt kan..

IntaNBerliaN berkata...

patutlah M mak jemah ni nampk besar sgt atas dahi..hehehhehhe

Cho Zila berkata...

biasaler kadang2 kita rajin kadang2 kurang rajin... harap tak berterusan.... bangkit... bangkit..

Mama Ema berkata...

sekalai sekala akan dtg penyakit M nyer..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

same la kite...update2 tp xBW..sbb busy..huhu