Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 Mac 2012

KURSUS KOIR @ JB : Bermula la episod mengenali apa itu MUZIK

Haaa...tadi kiter dah usha sikit pasai sampainyer aku kat JB dengan perangai JAKON macam

ini kiter mula kan hari kedua aku kat sana selepas bukan main lagi malam N break1st aku makan mewah kan....
masuk kelas dok la PK sape la yang nak ajar kiterorg MUZIK ni...kat atas meja dah ada dah fail tentang MUZIK...aku dok la egat kot RAMLI MS kaa, M.NASIR kaa, AUBREY SUWITO kaa, AUDI MOK kaa...
kakkakakakak..verangan lebey jaaa....

openyer korang tau sape..ni haaa..alahai...
alamak sorang pulak..tak berapa nampak..

ni dia....cikgu koir aku kot..kakakakkaka......

yang main gitar tu CIKGU ROSLI..
mmg berpengalaman ponngan KOIR KPM ni...orang lame katakan..mmmm....

yang cumil2 ngah main keyboard tu CIKGU HAFIZ
cikgu koir kiterorg gak dari IPGM ILMU KHAS KL
mmg mengajar muzik pon...dier pon akan conduct kami time cikgu rosli ni tk da jaa....

haaa amik ko..selama ni aku tau pandang N tak tau camne nak baca...setelah berilmu di dada ni.kakakkakakak...udah paham itu apa...

bukannyer TAUGEH
bukannyer SPERMA

ini namanyer KROCET....kikikiki....

nnt aku try upload sore kami, aku rakam nyanyi lagu ni...
SETANGKAI MAWAR MERAH... (lagu patriotik kot)

ahhhhhaaahhhhhh....ni dia..muka aku mesti ada...nampak tak mak buyung time ngah pening2 gitu....
ko tunggu la time naik minyak naik sheikh dier tu..amik ko...senyum tarak camni...sampai ke telinga siap boleh sangkut lagi....



pasni aku citer G SEKOLAH SENI JB tau...baru nampak naik minyak aku tu....



p/s : petang training KOIR untuk bahagian la...cam maleh jaa...

4 ulasan:

Anum berkata...

wow bestnya

IntaNBerliaN berkata...

hihi tingat kelas muzik zaman sek dulu..kikikii

IntaNBerliaN berkata...

sue nk suh edit gak ek...

sue add dia kt fb

https://www.facebook.com/#!/eca.asha

dia slalu on9.. kiranya sue blh msg dia kt fb la.. :-)

Kazman / Sue berkata...

kalau tengok cord lagu ni memang hancusss...