Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 Mac 2012

KURSUS KOIR @ JB : sesampainyer di JB

Dah hampir masuk 3minggu baru aku nak berceloteh ngan korang citer aku sepanjang kursus koir ni...
mak aiii G koir pon jejauh sana tu....

betui2 kat danga Bay jaa....
aku duduk hotel M Suites
tapi dapat hotel ala apartment gitu....
so 5 org la leh sumbat..senang citer...

sesampainyer kami di sana...mak aiii macam tak penah jumpe dapur, katil, living area..macam2...
korang tengok aksi selengge + senget aku ni...

nampak mak jemah ngan yot2 nyer..tak nampak pon...menggatal lebey kat safa kayu tu tau..kat umah takda..kakakakka

ahhhhaaaahhhh...ni mesti la mak jemah yang amik...sebab kang kalo mak jemah yang pose..masak korang nak tengok...kakakakakk

ni bilik aku haaaa....suke jee tau..dah lama sangat tak masuk hotel..

mmmmm...banyak lahgi..tak yah la kot..nnt aku update pasai dalam kelas Ok uolls...



p/s : ada semangat nak buat entry ni...baca la korang...kang tak sempat nak baca..aku dah update yang baru..kakkakakakka (sebab no fenin ini hari..kikikiki)

3 ulasan:

Anum berkata...

bestnya

~diAhOntHeblOg~ berkata...

wow...ok kalini gamba tegak..cun..phewwittt...menarik la hotel..bagus2 xde fenin2 eh..perot da beso mane sue?

IntaNBerliaN berkata...

sy pun dh lama xtido hotel.. puas pujuk hubby ajak tido hotel... hubby ckp nk buat apa.. xkan umah dekat pun nk g tido hotel.. buat malu je...hahahahaa