Yang DiSaYAngi

Khamis, 22 Mac 2012

KURSUS KOIR @ JB : Tergedixs di YAYASAN WARISAN JOHOR

Semalam aku buat entry pasai
APA ITU MUZIK waktu kat JB...

lepas settle je kelas vokal sampai ke tengahari tu...
jadual seterusnyer lawatan ke YAYASAN WARISAN JOHOR....

aku bila kat putrajaya lagi..bila tengok jadual ada lawatan ke YWJ ni..mmg excited giler aku...
boleh mengimbau kembali zaman2 dolu gitu...suke2 sangat...
aku ni mmg suke ngan menari...apa saja..insyallah aku boleh...tapi mesti la aku tak leh kalah ngan retis tu..
ADAMNIGINA...ni otai...tp dier mmg tak leh lawan 1 lagi otai maa....itu.,..
ROBIAH ABDULLAH...MY MUM
terbaik dorang ni....

sampai je kat sana kami di dendangkan dengan sore2 org yang layan kiterorg tu...dier ni ala2 gitu..paham la kot..kalo kat YWJ ni....mmmmmm....

aku sebenarnyer tak sabar nak tengok dorang buat persembahan....


mmmmm...agak2 ada leh boleh tengok tak....
cantik tau dorang ni perform..sampai aku yang rakam pon naik sheikh 

tak lama pastu org dari YWJ yang layan kiterorg tu boleh pulak ajak kiterorg ni naik belajar sekali gitu....
aku mmg excited..tapi kalo tak di panggil tak yah lorr...alih2 nama aku, mak jemah kawan aku ni...pastu aku tarik kawan aku sorang naik atas stage..amik ko...suke jee mak tau.....
tapi ada jugak yang bising la..tunjuk2 kat aku sebab aku preggy..tapi kawan mak jemah aku yang pakai tudung pink tu kata..lantak sama dorang....

aku ok...aku yakin yang aku boleh...lagipun aku yakin benda ni mmg tak heavy mana pon....
urusetia yang guide aku tu....BOSS aku tu terkezut jaa aku preggy...tapi lincah gitu...tapi aku cakap dalam lincah, aku berjaga-jaga..lagipun aku dah kasi tau sama anak sayang aku kat dalam tu....

"sayang anak ibu...arini kiter mau menari...so anak ibu kena menari-nari kat dalam tu jugak tau..tapi tak mo menari...tengok N dengar ibu nari tau...ini untuk anak ibu tau...."

tapi perasaan aku macam rasa dier benarkan N paham akan aku....

haa...nampak yang baju putih tu la aku..alahai....terkial-kial padahal tu step asas jaa...aku tau..tp lupa jaaa.....

mmg syiok wooooo....mmmmm...
siap lepas bergambo la pulak kat luar...

ko tengok la kawan aku yang tudung pink tu...selengge gile...dah macam kuda sudah....

cikgu kesayangan semua jaa...tak da dorang ni..lumpuh KOIR KPM ni...tak da yang guide ni....

muka kau mesti ada lor...mmmmm....

mmmmm....
pastu balik hotel siap sedia ngan lagu tugasan untuk malam tu....
korang agaknyer lagu ape...

aku terkezut jaa....lagu..

SETANGKAI KEMBANG MELATI

nyanyian abdullah chik N noraniza idris....

mmg lagu lama wooo.....


p/s : nnt aku try upload video aku menari tau...

5 ulasan:

Anum berkata...

bestnya

IntaNBerliaN berkata...

wah.. bkn main sernok lg sue yer :-)

Falsya berkata...

bgs la mak jemah nie..even preggy still active..;)

fieda berkata...

fuyoo..sah2 anak sue dlm perut tu nanti pandai menari jgk..

LYAfrina berkata...

hehe... teringat zaman sekolah dulu pnah msuk ptndingan menari gak.. tp rsa mcm kayu la... hik2..