Yang DiSaYAngi

Rabu, 7 Mac 2012

Last day @ JOHOR BAHRU

Hari ni last aku kursus memantapkan vokal ha..ha..ha..tuihtttttt..kakkakakakak....retis ko mak..kakakkaka...

Hari ini jugak kelas vokal yang last B4 retired kejap...cikgu vokal aku siap tanya due bersalin bila n masuk keje bila..aku cakap jgn risau aku tak lama coti...kakakkakak...2 bulan ja..kakkakaka..muka lega sambil angguk ja cikgu aku tu..riso tak cukup org la tu..ala tak jejas pon aku tak da..kakakkakaka....

Tak sabar wei nak jumpe budak tecik kat umah tu n en asbeen aku yg tecik tu..kakakkakakaka..windu jaa...

Baru lepas ckp ngan syawal by phone tadi..sweet ja bila en asbeen suruh syawal cium aku..dier cium phone en asbeen.kkakakalla..kelakar jaa..sweet...


Mau break1st la...

P/s : mood tak sabar nak blk sambil BW korang n update..kakakakkaka

posted from Bloggeroid

7 ulasan:

Anum berkata...

ala sweetnya family sis

Nini D.. berkata...

semoga selamat semuanya ye

Falsya berkata...

pasnie boleh la mak jemah ajar falsya nak nyanyi..bg sore lagi sedap dan mantops..hahaha

~diAhOntHeblOg~ berkata...

saba ye mak jemah...jumpe nnt!

aanie berkata...

syawal x cari maknya ke? kena bawak balik hadiah utk syawal ni....

eB ezrin berkata...

mak jemah, aku nk ikot bf skali :)

IntaNBerliaN berkata...

hahhahah siap kiss telefon yer syawal..hihi