Yang DiSaYAngi

Selasa, 13 Mac 2012

Sakit Kepala Melanda kembali

Aku ni mmg sangat rajin bebenor aku terjah blog kengkawan aku ni..tp aku tak da la pulak buat entry baru kat blog aku..alahai...sakit kepala melanda lagi...

aku PK mayB sebab alahan ibu mengandung kan...sampai ari ahad aku G wedding kawan aku kat Jerantut..punya la tak penah jalan aera situ..mmm...balik terus flat..mmmm...
Esoknyer EL...pening tak hengat..mmmmm...

aku egat dah rehat kat umah 1 hari ok la..tp sama je bangun baliknyer si tecik tu dari taska N en asbeen blk dr opis..still sakit kepala..alahai..tak berenti sakitnye...mmmmm...aku pon naik heran..

aku kalo lapar mmg akan pening tak hengat..tapi ni dah makan pon still sama je pening tak mo2 surut pon..en asbeen urut kepala aku pon x da kesan langsung

alih2 tido awal...bangun pon awal...pon sama jugak...terus terbawak2 ke opis..alahai..mmg berlambak keje atas meja ni...aku tak dapat...hanya la boleh melihat tanpa kata..sakit tak hengat...


En asbeen suruh aku G check/...dier pulak tak sabar...
"sabar bang..esok syg check up..."
dier takut...sebab aku mmg HB @ darah aku low,....

makana la macam2 pon sama jaa..hati ayam, bayam, kerang ke semua aku bedal...tapi sama je resultnyer..mmm...itu dolu..tapi tak tau la sekarang ni kan...

tapi kalo org ajak jalan mmg aku gagahkan jua walau sakit kan..sebab seronok dapat jalankan...tp lepas balik..alahai sakit tu lagi sakit...mmmmm....

entah la munngkin aku ni ANEMIA...aku pon tak tau...


6 ulasan:

Falsya berkata...

alaaa chiannye mak jemah..take care tau..

Cute Mum berkata...

sabar yer sue..
uyun pon sama gak..
dulu masa pregnant dania.. HB asyik merah jer.. kali nie tak tau lagi sebab belum buka buku merah..

IntaNBerliaN berkata...

saya yg baca entry sue ni pun dpt rasa macamana peningnya pale su tu.. adoiii.. sabar yer..

aanie berkata...

anemia? takkan la kot....
sue minum susu tak??

take care ek...

mekchu berkata...

dah 2 trimester lom? kalu dah masuk 2 trimester tp selalu pening2, mmg low blood lah tu...

eB ezrin berkata...

eB mmg jenis low blood.
ull b fine. tc yer :)