Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Mac 2012

Sampai ja Putrajaya, KARAOKE terus...

Semalam aku gerak Dari JB pukul 2PTG...singgah JPO jap...tetibe sampai je area highway Air Hitam...boleh pulak wayar padel minyak putus..(katanyer...)mmmm....masak kiterorg tepi highway tu sampai 2 jam...konon boleh sampai putrajaya pukul 8mlm..alih2 sampai putrajay pukul 12am..mmmm...bas tak boleh la jalan laju2 macam biasa...kena bawak pon slow motion jaa..sebab rupenyer wayar tayar padel tu bukan putus..tapi tersimpul rapi..kakakak....tapi pomen repair kan..takut la jugak...balik putrajaya terus masuk bengkel..mmmm....

sampai je putrajaya aku terus lapar balik mmmm...
last2 aku ajak member aku makan kat luar B4 balik...
kalo aku balik sekarang mesti syawal si budak tecik N en asbeen yang tecik pon dah selamat berlayar sudah..mmm....

sedap2 makan still rasa penin...last2 aku decide ngan member aku G karok..amik ko...
kat sini aku G...

SUPERSTAR ALAMANDA PUTRAJAYA..

tak da makna la nak jejauh la...mmmm...
bukan main lagi aku melalak kan....lepas settle memantapkan VOKAL..haaaithtuttthhhh..kakakkak...
melalak aku..kakakka..tapi dah tak macam dolu...nafas pon pendek je skrang ni kan...
dah lama tak karok penat macam lari 400M pulak..alahai...mmm...
agaknyer sebab preggy kan...

puas hati lepas gian tu melalak bukan main aku...kakkakaka...


p/s : pening la nak update entry kat JB tu...

6 ulasan:

Anum berkata...

layan hilangkan tension

IntaNBerliaN berkata...

mesti baby dlm peyot bila kuar nanti jd penyanyi yg hebat..hihi

~diAhOntHeblOg~ berkata...

weyyy xajak pulakkkk...

Falsya berkata...

cantiknye tempat karaoke kat sana..boleh la kite gie karaoke sesama mak jemah..;D

fieda berkata...

lepas gian ye..

LYAfrina berkata...

LYA karok dgn asya j kat rmh.. hik2..sama2 layang feeling..

happy belated birthday jugak buat syawal yer... wahh..xsangka sama tarikh dgn autie.. moga syawal mbesar bagaikan juara & mnjadi ank y bjaya d dunia n akhirat..amin