Yang DiSaYAngi

Jumaat, 16 Mac 2012

TQ kengkawan yang amik Berat ni...Ni haa JAWAPANNYER

Tq pada kengkawan yang baik hati menjawab teka teki yang aku buat semalam...maaf la aku tak sempat nak update yang baru...

kalo nak buat auto publish pon suraya ni selengge orgnyer ...payah sikit nak menghafal ni...
(hafal lagu...laju jaa..)

untuk kengkawan aku yang mmg prihatin ngan aku ni...sayang korang kat aku kan...aku pon sayang korang gak..kikikiki...

ni la jawapaan bagi teka teki aku tu...

HB SURAYA : 10.4

mmmm...sadis kan..mmmm...
so far wat masa ni mmg aku makan ubat setelah di bebel oleh en asbeen yang tecik tu...mmmm..
sebab dier bebel...dier pon malas nak tadah telinga dengar aku ngadu jaa..kikikikikiki....

so sape yang jawab betoi ni...tak da pon...kikiki...tapi yang dekat2 tu ada la...


INA a.k.a INTAN BERLIAN

tapi jangan risau yang menjawab tu 4 org jaa....
so kepada mereka...sila la kasi korang punyer address kat suraya1510@gmail.com
ASAP ok.....


Kepada ALYCIA tak yah la kasi address yee....kiter calling2 nnt...

ada la sikit..untuk kengakwan aku ni....

ok....sekarang mau buat keje dolu...
nnt aku try merajinkan diri update lagi ok....
(kalo aku tak pening la..kikikikki)

4 ulasan:

Anum berkata...

hehehe, x betul tapi dekat2.. ok la tue
hehehe thanks

eima berkata...

kesian ke ko....
2minggu sekali kena cucuk....

IntaNBerliaN berkata...

ooo 10.4 pun dh nk kne dtg 2 minggu sekali ek... dulu sy mmg ckup takut bab hb ni.. kiranya sy sntiasa pastikan hb ats 11 la.. setiap kali nk g checkup.. jenuh duk mkn hati...hahahaaa

tp tu la, bila bln terakhir.. dh nak bersalin, tiba2 hb jd 10.9... hahahaaa... ingat dpt maintain 11..kikikiii

apa2 pun, jg diri tau sue... esok, maybe sy akn g wat test yg kedua... hope2 positif n dpt pengesahan dr doc... doa2kan sy tau... :-)

ohya, nk alamat ek.. ok... skrg jugak sy emel..hihii

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haritu xtau ape benda nk teka..hahahah xpaham..