Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 April 2012

Akhirnyer Terjawab JUA...TQ kengkawan

Dalam masa dua hari ni...aku menepuh pengalaman baru...yang aku rasa ini adalah 1st time dlm hidup aku N en asbeen tempuh bila nak kasi adik baru...syawal buat perangai....
korang baca la kat sini (bagi yang tak baca lagi la kan..)


pada aku tak la teruk mana...kena ada kesabaran yang tinggi la untuk atasi si kecik ni...so far buat masa ni mmg kesabaran aku menggunung atasi si tecik ni...aku pon tak tau mana datang kesabaran tu...kalo sebelom ni pantang la tak dengar cakap aku....aku nak melenting...sekarang boleh pulak aku cakap lembut2 ngan dier..kakakkakak...en asbeen pon gelak je tgk aku...dier pulok yang garang tak bertempat dah pulok...
kami BERTUKAR..kakakkakkak

dari apa yang aku publish kat blog aku ni tentang syawal ni....kebanyakkanyer semua nyer mengatakan yang 

SYAWAL YAFIQ MAHUKAN PERHATIAN DARI IBU N ABAH....

yalo sebab kat taska ok je kan..kikikiki...
tapi aku tak anggap benda tu sebagai beban pon buat aku..juz nak share...tengok share je dah tau nape..kikikikiki....


ucapan buat syawal... :
 syawal...syawal kena ingat walaupun ibu N abah tak selaloo main2 ngan syawal..tapi ibu n abah tetap sayang syawal , walaupun syawal nak ada adik nnt...syawal kena ingat sentiasa IBU N ABAH SAYANG SANGAT KAT SYAWAL...

tu la yang aku selaloo pesan kat dier...

4 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

betoi tu syawal... ibu n abah tetap syg syawal... xdanya nk lbh2 dgn adik nanti... ksh syg abah ibu sama rata je syawal dgn adik.. so, xmo buat perangai yer.. sian ibu... :-)

eima berkata...

biasa la tu ..syawal kan kecik lagi tetiba ko dah bg die adek ..mesti la manja die pelik ckit ... fahim dulu tak meragam pun sbb die dah besar dah dah paham ...

LYAfrina berkata...

insyallah pesanan tu akan melekat di hati syawal..walaupon dia kecik n xmemahami..tp dirasakan dgn penuh kasih syg.. bialahkan anak2 ni... kdg2 mragam x tntu psl..sama macam asya gak..ada gak masa dia peel btl2 mguji ksabaran.. tp yelah..kna sbr.. mmg dh lmrah anak2 y sntiasa mahu perhatian drp kt kan..

Nini D.. berkata...

hopefully Syawal jgn merajuk lama2 :)