Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 April 2012

caya tak aku jumpe BEN ASHAARI

Arini mak jemah nak gosip2 jaa tau...gosip baik2 jaa arini...sebab mak jemah sodar sejak2 preggy kali kedua ni...mulut mak jemah ni kengkawan kata macam puaka...kakakkakak....
bukan puaka ape pun....cakap main ikut dia jaa..kkakakak...bukan yang tak baik la...tapi buat kengkawan ni golak bosar ngan den ni haa...kakakkak....

tak mo citer panjang..tapi mak jemah dah settle check up diri mak jemah ni..
(excited dengar bunyi jantung BB..dup dap..dup..dap..kikkikiki...)

of coz la lepas jumpe nurse kena la G amik vitamin segala mak nenek tu....

prosedur kat KK presint 9 putrajaya ni...nak tunggu giliran kena la scan kad yang kiter dapat kat kaunter pendaftaran tu....tengah la diri ini sedap menunggu bila la nama yang tak berapa nak panjang ni nak naik ni...

tengah sedap2 menunggu nama naik...mak jemah G la balik kat scanner tu..(ada pon..)terus scan...alih2 pusing belakang....mak....sapa yang kental je semacam ni...2, 3X pandang ni....wahhhh....
teruja tau macam jumpe retis gitu.....

mesti la korang tau mak jemah jumpe sape...dah kasi tau kat atas tu pon kan..kikikiki//....


mak jemah pinjam sat no gambo tu...
camni la badan dier..mak aiii....mmg betoi2 G gym ni...mmmmm...
terus mak jemah G kat en asbeen...

aku : abg...tengok la tu...tu la blogger femes jaa....ben ashaari...
en asbeen : ooooo...yeke mmg ramai kenai dier la....
aku : saya rasa la kot.
en asbeen : abis dier kenai awak tak ????
aku : abg ni kengkadang boleh tahan gak ni...mesti la tak kenai...macam selalooo mak kata...osaya kenai org...org je tak kenai saya...kakkakakakakak....mak bukan retis ok..kakkakakak...

en asbeen pandang terus kata...mak aiii....kental2 badan dier gitu ko...
(aikkk...jadi pak jemah nampak en asbeen..kakakkaka)
gelak jee aku tengok ....

dier bawak anak dier G klinik...tapi dari jauh je la kot aku tengok...
comey jee...tadi si tecik ni tido ngan nenek dier..mmmm...comey jee...
cam syawal dolu2 gitu....

nak amik gambo abg ben ni..mmg tak la....dier tadi pandang aku pon pelik sebab aku dok pandang2 dier...macam dalam hati dier kata.." apahal la minah ni usha aku..." kakakakkakak.....


terbaik la jumpe blogger pemes amous ni..kikikikiki....





p/s : bukan jumpe dier je...EIMA pon aku jumpe....alisha suke ngan aku yang penting....

8 ulasan:

Falsya berkata...

xmintak otograp ke mak jemah..hehe..

MamaEma berkata...

lor, nape tak amik gambar dia, anak dan nenek dia...hehehe...

LYAfrina berkata...

hehe.. wah..ben dah macam retis kan...
mana tau kalo tegus..leh bgambar punyer..

IntaNBerliaN berkata...

DAH MCM RETIS DSAH ABG BEN NI..HIHII

~diAhOntHeblOg~ berkata...

whateber la mak jemah...xsaba nk tgk 3D scan beby mak jemah tu nnt...

fieda berkata...

tu la ben dh mcm artis buat blogger2..

fieda berkata...

tu la ben dh mcm artis buat blogger2..

eima berkata...

o0o ade ben time aku pegi tu ...muahahaha ...

aku mmg pyh nk pandang org ... ...