Yang DiSaYAngi

Rabu, 4 April 2012

:: Give Away - Shot Glass From Australia ::

Ke tepi ke tepi gergasi sudah kembali..ulalalalalala..

oit...ikut kata TUAN TANAH nampak...saja jaa...

mau mencuba nasib yang tak berapa nak nasib sangat ni....

gegurl ni ada buat GA sikit sempena dier G Australia kan...mmm...
jeles mak jemah tau ...bila nak G sana....nak G sana...berangan...jiran sebelah pon tak G pon..mana taknyer BUKU MERAH takda kot...tak penah buat..yang penah buat pon BUKU MERAH KLINIK ada la...akkakakakka/.......

cantikkan....sape tak mo..
syaratnyer yang simple tu....
1. Mesti Follow Blog Falsya's Soul

2. Copy Banner diatas dan back link kan ke entry kat sini ye...

3. Tinggalkan link entry korang dekat comment box..

nampak senang tak....kalo senang G la join..mana tau ada rezeki korang kan....
rezeki aku tak tau la lagi...
tertutupnyer GA ni pada 
22nd April 2012


aku ni...tunggu org kasi free je la..nak G tak mampu kot..kakkakak...
kalo cakap ngan laki aku...

"tunggu la sayang...tunggu hasil kebun kiter erk"

kakakkakak...tunggu hasil kebun en asbeen..alamatnyer berkurun la....

4 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

good luck sue :-)

LYAfrina berkata...

gud luck dear

fieda berkata...

good luck..semoga berjaya..

Alycia berkata...

gud luck.. nnt kt buat ole2 sabah pulak yer hehe..