Yang DiSaYAngi

Jumaat, 13 April 2012

Jumpe BLOGGER sipi2 gitu..pon ada ka??

Semalam aku jumpe BLOGGER FEMES
agak2 kalo aku jumpe blogger2 tiga serangkai ni....dapat ke.....
(sebenarnyer dorang ni 4 serangkai...bab BFF dier ni tak aktif blog....so deme je la...)

Dolu aku penah jumpe dorang ni...

tapi sipi2 gitu...biasa la....kalo ngan kawan dier yang sorang tu mmg aku dah kenai sangat...ngan yang dua lagi ni...baru berjinak2 gitu...so tok seh la terencat sangat nak G tegor kan...kang ada yang penampo aku ni kang..kakkakakkakak....

agak2 korang tau ke sape tu....
ni haaaa....

MAAFKAN SAYA
pinjam gambo kome kejap yee....kikikikiki....

deme2 ni la yang aku cer citer ni.....yang berlitup tu mmg aku kenai....sape tak kenai..payah la....kakakakka...
pemes amous gitu tau...kakakkaka.....sape tak kenai si NANA
si ibu damia ni...opss..lupa jaa....
HAPPY BUFDAY YG KE -4 ....udah beso anak dier ni....

yang dua mengepit ngan dier tu....itu la yang aku jumpe sipi2 gitu....
sebelah kiri tu DIAH DEBOOM
maafkan saya..gatai bagi nama jaa.kkkakakakakak

yang kiri tu...udah kawen..muka cam tak kawen lagi..cam aku...kakakkakakak.....

deme2 ni aku penah jumpe...deme je tak penah nampak aku....
bila masa aku jumpe dorang ni....
si NANA 
rajin jugak kasi aku tiket free..(2X je kot...kakakkakak...)

so dimana ada NANA  adala deme2 ni....

1st aku jumpe DIAH DEBOOM time tengok happy feet 2....sipi2 gitu....aku tgk seat dorang dekat ngan seat aku....aku cakap ngan en asbeen...en asbeen suruh tegor...agak kot...kang tak sior la diri ini kena penampo kot...org sedap2 tgk citer kan...kakkakakakka.....

2nd aku si FALSYA GEGURL time tu tgk twilight (pakwe deme2 ni....)
balik tu aku jumpe si  NANA 
aku nampak je si FALSYA GEGURL kat sebelah pakai dress itam....sweet jaa....gitu....
cam aku kot...kakkakakakka......tapi tak tegor kot....kang kena jugak penampo kali kedua kot..sebab memasing udah ngantok kan...si damia tu pon udah tido

nak ngadate ngan dorang ni....tak tau bila kan...kikikikikiki....

6 ulasan:

mama tisya berkata...

jumpa blogger sipi2..klakar tul...


**eh dpt tk sms..apsal tk reply:-p

Myra Jay berkata...

Diorang la BFF smpai sekarang kan, susah nak jumpa tu ;)

Falsya berkata...

hacoooo mak jemah..kalau terjmp sipi2 tuh meh la tegur2..leh laga2 hidung sbg salam perkenalan..haahaha..

gegurl nak jugak jumpa mak jemah nie..leh ade kawan nak berebut tadah muke kat kamera..wakkakaka..

Anum berkata...

tajuk pun dah nampak happy n kelakar
:)

IntaNBerliaN berkata...

hihii nanti jumpa leh laga2 pipi lak...hihii

fieda berkata...

mmg femes dorang ni..