Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 April 2012

Kembali Bersiaran semula -SETELAH TERINGIN MAU BALIK KAMPONG-

Hari ini 12.04.2012....

macam biasa masuk keje sampai tengahari..pastu G check up kat klinik petang ni...
hopefully HB aku kali ok ....

Last 2 weeks aku punyer HB sipi2 nak tukar pen kaler itam..last2 kuar warna merah jugak....
10.9....mmmmm...harap2 kali ni ok la....

bukan ape....lama tak bersiaran ni...jumaat lepas setelah perasan teringin membuak-buak dalam hati dari khamis lepas nak balik kampong en asbeen ni...(biasa la aku ni mana ada kampong...kampong aku tu je...presint 16)

setelah berfikir2 akhirnyer 2.30ptg lepas solat jumaat aku ajak jugak en asbeen balik KG dier....bukan main suke la dier...dapat balik umah dier....seb baik la syawal si tecik tu pon dah ok dah...dah kering2 dah campak2 jahat tu....so aku balik jugak...hati teringin macam nak makan sesuatu je..padahal tak do pong...kakakakakka.....

kat sana pon mmmm..takda apa2 aktiviti pon...juz duduk2 lepak2 king...
yang best bila tido..mak aiiii sejukkk bonar la...suke3 terasa je hirup udara kampong gitu tau....

kat kampong jugak la menu untuk aku mencekik....
-sayur bayam
-hati ayam
-milo panas

itu je sampai hari terakhir aku pulang ke kampoang aku kat sini pulak..kakakkakakakkakak

6 ulasan:

Anum berkata...

kg best

eima berkata...

kg akob kat mana ??

Falsya berkata...

bestnye balik kg..;D

MamaEma berkata...

seronok balik kampung

eB ezrin berkata...

balik kg? asyikkkkkkk :)

IntaNBerliaN berkata...

balik kg..dapat rehat2.. tu yg best tu kan.. :-)