Yang DiSaYAngi

Isnin, 16 April 2012

Perutku Bergelodak

Dari pagi tadi lagi perut aku macam tak sedap sangat..sampai opis..ok lagi...break1st tadi aku makan bihun sup...aku egat ok dah...rupenyer..tak kenyang lagi..mau tunggu pukul 12.30pm lambat lagi....

aku lupa mau spare makanan lain kan...aku egat perut aku bergelodak dari pagi sebab tak makan pukul 10am...
entah...lunch tadi aku belasah nasi goreng paprik +telor mata ngan milo ais....

aku egat dah ok...alahai lagi tambah teruk ni...sampai dah macam tarik je kat pinggang aku ni..ni pon kena duduk tegak je..mmmm....bila bergelodak je perut ni terasa woooo kat tangan aku ni yang ngah mengusap2 pelan perut aku ni....sampai la susah jugak aku nak bernafas..terasa sampai kat ulu hati...

kenyang sangat kah????????
entah..mmmmmm....

8 ulasan:

Anum berkata...

lain kali jgn lupa mkn ok :)

Falsya berkata...

adoi mak jemah..mesti x selesa je kan dr td..

Alycia berkata...

kalau time ni, mmg kena spare mkanan byk2 kt tmpat kan hehe..

fieda berkata...

kena ingat baby dlm prut tu..sian dia lapo nanti..

LYAfrina berkata...

angin kot...sbb tlewat mkn

LYAfrina berkata...

angin kot...sbb tlewat mkn

aanie berkata...

arini dah ok belum?

IntaNBerliaN berkata...

sy pun skrg ni asyik mkn je 24 jam... semuanya nk mkn yg berat2 lak tu.. ringan2 xjd... ttp lapo..hihii