Yang DiSaYAngi

Rabu, 4 April 2012

Sengal Punyer 3 JANJI

Semalam aku coti dari bekerja ....jadi aku pon bercoti jugak dari dunia blog sementara..kikikiki...
ni akibat dari menjaga syawal yafiq si tecik tu..mmmm...seb baik la senang nak jaga dier semalam...baik..tido lama..tak merengek..cuma time abah dier balik LUNCH sebok la minta dokong la..minta main la...merengek2 la..adoihai itu budak...

berbalik pada tajuk entry...semalam...di sebabkan banyak keje aku dah settlekan di waktu siang...so malam...aku dapat la rehat secukupnyer di atas katil ku itu..kakkakakka...sesambil melayan pulak citer 
3 JANJI...


sengal la citer ni dowh...adoi....
bengang aku...
bengang bukan sebab ape...bengang sebab nak tahan sebak je...awal2 citer pon dah buat aku sebak..aku ni...susah sikit la nak bersebak-sebak N touching2 bagai ni...kikikikikiki...
sejak2 ni kot...ke sejak preggy..tak tau..adoi....

sinopsis dier lebey kurang gini la...
adoi...tang part pakwe dier meninggal tu yang aku sebak tu....


mmmm...sedey dahlia ni nak hadapi semua tu dengan membawa 3 JANJI yang dier janji kat khursyi tu...mmmmm.....


korang ada yang tengok tak...

11 ulasan:

Anum berkata...

ala semalam anum terlepas nak tgk
x pe2 nanti balik nak tgk kat tonton

eB ezrin berkata...

lor, engatkan last smalam... maklom la baru tgk smalam la pn. ;p

~diAhOntHeblOg~ berkata...

xnak tgk..sebb kompem melalak..dala en.tunang masuk sepital gak aritu..adeh..

aanie berkata...

pakwe dia meninggal eh?

semalam tgk separuh je sb malas nak layan sb x paham...boleh gitu? kekeke...

IntaNBerliaN berkata...

sy layan gak cite ni.. xsabo nk tgk sambungan dia..

Falsya berkata...

bestnye lahai kalau dpt follow cite nie..tp x smpt nak follow..

Alycia berkata...

adoi.. xmengikuti lak citer ni.. best ekkk... nk tgk la..

LYAfrina berkata...

hehe.. lya rasa cam organ shah jazle ada dlm bdn hero baru tu.. nma apa ye hero baru.. agak2 je..

fieda berkata...

ala..tak tgk la plk..

MamaEma berkata...

kena tgk dulu baru leh nak komen...hehehe

Myra Jay berkata...

Myra terlepas episod lepas tu..
Ingat nak layan kat tonton tapi tak berkesempatan lagi ;)