Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Mei 2012

Alamanda Tarak Aircond

Untungla hari ni Gomen...ini hali lu orang kaya woooo....mmmm...(termasuk la...tapi kayo kejap je pon..)

semalam aku G alamanda..lenggang je...sebab tak gaji lagi kan...
arini mesti ramai tahap gaban alamanda tu...
TAPI RAMAI KAAA...

alamanda kepanasan seminggu ni...sebab tarak 
TARAK AIRCOND..lahai...

alamanda tarak duit ka mau bayar letrik..tapi lampu ada ja kot...mmm...tu masalah aircond la tu...dah seminggu dah camtu...hari sabtu lepas aku beli barang kat alamanda pon terasa panas, berwap...baru acik tahu aircond tak da...mmmm...

semalam aku coci mata kat parkson pon tgk staff parkson tu siap berkipas bagai haaa...hangat la tu....cian depa..mmm...nak buat lagu mana...keja...kena la...cian depa...

3 ulasan:

Falsya berkata...

kalau luar panas dlm pun panas..mesti x best kan..

mimie.. berkata...

hah yeke??huu nasib baik lah makcik jemah ni bgtau..klu tak, kepanasan lah kita kat dalam tu sebab tak tahu apa²..hahaha

eima berkata...

lama sudah tak pi alamanda ... hehehe

pegi ari tu jap je .. pastu brg sold out kat c4 tu ...