Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 Mei 2012

Dapat Mainan Baru Terus Demam

Petang sebelom tu kami jenjalan G beli BENDA ALAH NI
sebelom tu meh tengok mak buyung 22minggu ni menggedixs sama anaknyer..(dier kot yang ajak anaknyer)
alamak teruknyer muka kamu syawal oiiittt

ni muka stok tahan dari silau...kakkakakka...ni la akibatnyer bila si ibu kata duduk belakang dengan ibu takmo..hammmiikkkk ko....

aaahhhhhaaaaakkkkkkkk...dah  mula aksi menggedixs....si anak belom panas lagi setelah berperang dengan silau kat depan...die surrender, terus ke belakang....

sikit lagi..dah nak sinnyummmmm...mak dier dah selamat dah tak hengat....

ahhhhhhaaakkkkk...tu dier...sudah nampak GG sebaris...itu tandanyer dier sudah ok ...kakkakak....

aku suke ngan pic...korang suke kaaa.??????????
aku suke jaa pic ni tau..saya suke..saya suke....

dah selamat menggedixs...kami pon G la ke dah settle..kami masuk IOI MALL PUCHONG...saja jenjalan..dah alang2 lalu kan...
tak buat ape pon...walaupun ada sale kan...sebab dah selamat BERSHOPINK SAMPAI TENGAH MALAM kan...so mmg kena la simpan duit...lagipun tak da ape pon yang nak di beli..juz pusing2 saja...alih2..en asbeen mau kasi syawal benda ni....

tu dia...tak padan ngan tangan tu kecik..nak gendonng benda tu sorang diri...mmmm...marah tu abah dier mahupon ibu dier amik...konon nak tolong...dier tak tau kaa bukan ibu n abah dier main...(tp nnt join jugak)

haaa....tu dia....nak G bayar pon takmo..nak pegang sendiri..alih2..kami bawak dier kat kaunter..dier yang tolong scan, dier yang kasi duit, dier yang amik balance...N dier la gendong benda tu sampai ke parking kete...selamat la....

elok je dapat mainan...terus demam esoknyer...mmmmmm.....


6 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

hhahahahhahh kelakar lah syawal ni.. hihii

anisalya berkata...

demam terkejut dpt mainan br ye?

fieda berkata...

uuuuii...daia sudah hangkut itu treller la..

mimie.. berkata...

alolol0..terus demam dia ye..ciann syawal..

perangai sam mcm qalesya jgk..dah dapat mainan taknak kasi lepas..hihi

LYAfrina berkata...

sue..awk kiutla...
muka awk mcm marsha laa

eima berkata...

budak2 gitu ..sampai masa nanti mainan pun die tak heran cam fahim tu ....