Yang DiSaYAngi

Khamis, 17 Mei 2012

Dating Sama yang Tersayang lagi

Baru je balik dari Dating ngan en asbeen...macam tak jumpe kat rumah...
ni bukan ape...dating ngan dier...merangkap lunch sekali N merangkap jua dier yang belanja..kakkakak.....

Mesti korang egat aku G AYAM PENYET lagi kan...

tarak...AYAM PENYET kiter hold dolu..akan datang,...kakkakka...

kali ni aku G jauh sikit jaa...puchong sana..kikkikikiki...
mmg restoran ni dari aku mula bercinto ngan en asbeen lagi..dari naik moto...suke benar G sini...
tapi waktu pregnantkan syawal dolu...G sekali jaa...sebab tekak takmo terima...

tapi pregnant adik syawal kali ni..mak aiii..semangat berkobar-kobar gitu nak G sana....banyak kali sudah ni selama pregnant ni....

sebelom tu amik gambo tuan empunye wang yang akan di layangkan depan cashier nanti...
hamikkk ko...gelap..udah laki aku pon tak berapa cerah..terima je la...muka ada senyum..walaupun duit akan melayang sebentar lagi..mmmm....

nampak benor kedai ni dah lama...udah lusuh tajuk restoran..mmm....

RESTORAN TUAN FARIDAH AYAM AKMPUNG...

apa yang special kat sini...ayam kampung je pon...tapi ayam kampung dier sedap sangat..lembut gitu N ganggup je di luar...kena pulok  ngan sambal belacan dier...peerrgggghhhhhhh...

mmg dari zaman bercinto laie aku N en asbeen mmg akan amik lauk yang sama jaa..entah tak penah jemu pon..samo jaaa...

kat sini waktu puncak time lunch...sangat2 la ramai...mmmm...antara pukul 12.00pm - 2.00pm...lepas tu dah lenggang..mana taknyer..lauknyer pon dah licin...

tapi amik ayam sikit, sayur sikit, telo masin secubit, kena pulok banjir kuah masak lemak lala gitu N lala nyer, N yang penting sambal belacannyer.di kaut sikit...gaul sekali...masuk mulut..mak aaiiii...mmg aku makan tak pandang kiri kanan...

hamikkkk ko..aku tukang susun...N en asbeen tukang cover line aku nak amik gambo...licin wooo..nampak sangat...sambal belacan dier mmg tak pedas sangat...

en asbeen penah cakap yang bila amkan sini dier kalah ngan aku..sebabnyer selaloo kalo makan..dier yang abis dolu...kalo makan sini...aku yang selaloo abis dolu..kakakakaka....
tak penah2 ayam tu licin sampai ke tulang..makan sini je..aku pon sama dengan ngan en asbeen...siap berlawan je gaya kiterorg sapa abis dolu..mmmm....

tapi aku mmg suke sangat la makan sini..tak penah jemu lagi...mmg ni la lauk N air yang sama selama aku makan kat sini....

korang rasa berapa harga makanan kami????????

en asbeen siap bajet n bawak cukup2 je..sebab tau amaunnyer tak larik..samo jaaaa



p/s : TQ en asbeen...nnt belanja lagi yee

6 ulasan:

Falsya berkata...

wahhh..sedapnye sueee..

eima berkata...

mak aih jauhnye ...penangan bini ngidam kan...hehehhe

mama tisya berkata...

best dating..wah2 ayam kampung..yum222

mimie.. berkata...

uishhh licin tuuu hahaha
rasenye jumlah nye rm15 je kottt ehehe

eB berkata...

slm dear, sejak kluar spital nih lembab nor la kpala eB... leh emelkan balik aper2 x? sbb eB x tau mn nk carik emel sue... header dh siap... x leh nk emel...hu3... maapkan kamiiiiii... teng3...

IntaNBerliaN berkata...

ni yg best peknen kan.. kita nk mkn apa, semua dpt..hihii