Yang DiSaYAngi

Selasa, 22 Mei 2012

JJCM Lepaskan Rindu

Semalam aku ada kongsi pasai patah kaki ibu syawal

kengkonon B4 patah kaki ibu syawal tu mau la ada XTVT lepaskan windu gitu..kakkakak...

petang tu kami G restoran dorang ni...
UPIN IPIN la...kat shah alam tu....jauh tu...nak makan ROTI CANAI STRAWBERRY punyer pasai...tetibe nak makan...lama dah tak makan...datang sana pon setahun yang lepas...ni setahun kemudian datang lagi..nampak nor pemalas mau jalan jauh2 ...teringin jaa G...kakkakak....

Sampai jaa...
amik gambo opis upin ipin ni dolu...mmmmm.....cer tengok mural tu...dolu tak da....

sekarang dah ada..nampak sangat lama aku tak datang sini ni....mmmm....

sampai jaa....abg amik order tu kasi menu...elok pulok depan syawal...alamat selamat la aku tak dapat tengok...sorang 1...abah 1...syawal 1...ibu...tarak..mmm...
tengok...macam paham la dier membaca..padahal tengok upin ipin N da'geng jaa tu...

humangggaiii...mmg ikut abah la...kakakka...sebok la dua2 menelek menu tu..padahal makan tak da paper pun....

mmm...."syawal cakap jerman kat abah dier..."
aku tukang translate.. "abah...nak order ape abah...syawal dah lapo la..."
kakakakka...agak2 tu ke yang dier cakap....

aper yang khusyuk sangat tu...elok abis order jee...ada upin ipin kat TV9..apo lagi...syawal tengok sampai tak kelip mata...sampai jatuh kerusi la...bukan ape...aku ngan en asbeen mata dok melilau cari baby chair untuk syawal...syawal pulok excited terlebey ngan upin ipin ni..kejap2 tak reti duduk diam...alih2 jatuh...seb baik la jatuh tu terduduk...kalo terlentang mau meraung tu...mmg dier nak nangis dah..tp bila aku N en asbeen gelakkan dier, terus  tak jadi nangis,....sambung tengok upin Ipin balik....


ada 1 kejadian sedey kat sini..mmg terkilan pon...aku tak dapat makan ROTI CANAI STRAWBERRY tu..mmm...warung roti canai tu tak bukak...dah seminggu dah...mmg kecewa sanagt2...sampai abg amik order tu pon senyum pon serba salah jaa....terus down...

last2 en asbeen oredr ni...
fuhhhh tomyam dier mmg pekat...pada aku...sedap...mmg abis makan...yang tak leh blah..aku amik gambo..sebok la en asbeen pon nak amik gambo makanan gak...aku pulok yang malew ngan org sekeliling pandang kami...kakakkakka....

ni antara decoration yang ada kat situ...mmg best la datang sini..aku pon layan upin ipin ni gak..mmm...

jap G aku cer pasai yang lain yee....


13 ulasan:

eima berkata...

tak penah pi punnn....
tgk la nenanti klu lalu ke sana singgah ...rega mknan ok??

fieda berkata...

olo syawal pu mcm reti baca menu..mcm dia pun pandai oder gak ye..ala..bestnyer dah sampai sini...mahai tak makanan kt situ..

alin berkata...

budak-budak mmg suka kan upin ipin. macam anak saya, mata macam melekat kat tv..ekeke

mimie.. berkata...

wahh..kat maner ni sue??best nyeee upin ipin tu...
nak pegi jugakk..
syawal bukan main suka lagi dia ye... ^_~

roti canai strawberry??nape mimi tak penah dengar ehh?hihihi

mimie.. berkata...

wahh..kat maner ni sue??best nyeee upin ipin tu...
nak pegi jugakk..
syawal bukan main suka lagi dia ye... ^_~

roti canai strawberry??nape mimi tak penah dengar ehh?hihihi

PinkUmmi berkata...

tak tau pun ada restoran nih...huhuhu

syawalsimpsons berkata...

eima : G la...pada aku best la...
harga starndard punyer...

syawalsimpsons berkata...

kak fieda : kan...syawal macam paham je nak baca kan menu tu..

syawalsimpsons berkata...

alin : kalo bebudak pon dah suka...kalo mak budak camno pulok..asik tengok sama jaaa

syawalsimpsons berkata...

mimie : kat shah alam...betoi2 kat tesco extra...lalu kat i-city tu...

aanie berkata...

macam best je kat sini.....

syawal minat upin ipin ke? kalo adam, dia sebut pin pin...kekeke.....

mama tisya berkata...

tk pernh mkn sini...nmpk menarik

IntaNBerliaN berkata...

baru tau upenya ada restoran.. canggih ni.. tp tu la, nk g jauh sgt..hihii