Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 Mei 2012

KOIR n SENAMROBIK...direhatkan untuk tahun ni

Pagi ni aku dapat dua berita yang mmg aku suke...tapi macam ada TAAAAPPIIII....gitu..mmm....

1st aku dapat memo dari Khidmat Pengurusan aku pasai KOIR APC 2011
adoi..aku dah melompat suke dah ni..kikikki
walaupun cikgu koir aku tau yang aku pregnant...tapi still nama aku ada...korang tengok la...

nampak bila tu...mmmmm

guano...guano ni....aku ada cakap ngan en asbeen...dier mmg benarkan sebab dier tau mmg ni la yang aku suke daripada suke kat dier..kakkakak...tapi aku macam bertapi2 kat dier..aku dok PK....

aku :
"abang...syg takut la...yela...mak jemah kan buyung...kang ada yang mengata blkg pulok...kang ada yang kata...dah pregnant pon, sebok nak ber KOIR bagai...mana la tau..mulut org kan...."

en asbeen : 
" wat pe nak sebok dok PK ape yang org kata..mulut org mana boleh tutup...saya tau tahap kemampuan awak...saya tak kisah...tp jgn heavy sudah la...saya tau awak boleh...kalo tak nape waktu pregnantkan syawal 6 bulan dolu, awak boleh masuk tarian cuti2  1 malaysia.."

mmm...mengeluh aku..aku mmg nak join...kui..kui..kui...pada aku benda ni tak heavy sangat...member yang join  ngan aku koir pon tau, aku boleh...aku siap cakap ngan dier...

aku : kak....aku rasa better ko G dolu..pastu ko cakap kat cikgu aku camno...pastu tgk la cikgu kata ape....
member aku : ko tak yah...ko G je ngan aku..pastu ko cakap la ngan cikgu...ko dapat memo...ada nama ko...boleh ke join..pastu ko tanya..ada tak baju yang muat ngan saya ni...lagipun perut ko tak nampak sangat...tapi ko kena duduk belakang la wei..kalo cikgu bagi..ok la...tapi aku rasa...cikgu ok..

itu 1 hal...tetibe coach SENAMROBIK (haaahhhkktuuuiittt siap ada coach..tak menahan)
member aku jugak pon...call nak tunjuk step...semua datang...yang datang pon yang org tahun lepas yang join kan...tapi senamrobik ni mmg aku surrender la...aku tak leh join...dorang pon kata akku jadi pengurus untuk dorang N tolong dorang hafal step..bab aku cepat sikit pick up...so aku tak da hal la...aku ok ja...
tahun lepas dapat no.3...insyallah dorang nak buat betoi2...nak juara...(boleh kaa..)kikikikiki

ni gambar last year punyer...
semangat muka aku...



nampak yang laki tu la...coach kami..kakak...coach la sangat....kengkawan jugak ni..lantik diri sendirik..kakaka..sebab dier tengok kami dolu terkial2 ja...

so tahun ni aku N coach aku bergabung tenaga cari step yang boleh ikut bip...



p/s : macam nak ajak en asbeen karok je esok.kakakkaka

11 ulasan:

mimie.. berkata...

wehh..sebolah opis den yo ni hahaha..mimi kat kompleks D ni je mak jemah oii... ^_~

IntaNBerliaN berkata...

wah.. best ni senam robik... sk tgk.. hihii

hebat tu nama sue ada lg utk koir... ni mesti suara sedap, tu yg xnk lpskn su... :-)

Falsya berkata...

best gile!!!..chaiyok cahiyok mak jemah!!!..i know u can do it..betul kate en asben watpe nak pikir ckp org..janji mak jemah tau kemampuan mak jemah mcm mana..hehe..

LYAfrina berkata...

lya rasa x salah pon sue nk join sume ni walaupon pregnant.. ok je..asalakn kena jaga-jaga..sbb tkut tlalu lasak kan...jadi apa2..tp rsanya apa y sue buat..still ok n x lasak sgt.. n bg lya la..bgus pe ibu mgndung b'senamrobik.

eima berkata...

sila nyanyi koir utk aku tahun ni .. tahun depan aku tak dpt pegi dah auditorium tu...ni permintaan aku ni ...lalalala

Liza Razak berkata...

aktifnya sis ni join koir :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahhh best gak join koir ni..saya dulu pun join skjp koir SUK tapi stop sebab practise time puncak laa sy xboleh tinggal ofis sbb unit saya deal ngan public..mcm tak syok plak keje kita orang lain nak back up.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

apa pun salam kenal yer kak..saya singgah n follow sini.. tengok akak senamrobik ni tetiba ati teringin laa plak..layan poco2 pun ok gak kan..

p/s: kang ada gak ptg ni poco2 sorang2 dlm umah nk kang hahahahah

IntaNBerliaN berkata...

singgah pagi jenguk sue... :-)

IntaNBerliaN berkata...

sue, ada bg shawl dkt saya x?.. sy ada dpt shawl tp xtau dr sape.. ramai sgt mintk almt.. huhuu

Nad @ MamaZakwanNayli berkata...

gi je la nyanyi2 tu
tp senam2robik tu takyah la... :)
biaq pi la ape org nak kate..nyebuk je!
heheheheeh