Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Mei 2012

Norma Pergi Buat Selamanya (Al-Fatihah)


ada yang tau tak blog ni.....
bagi sesape yang mengikuti kisah Norma dalam blog KAK MOON
mesti tau apa yang jadi pada norma...aku bila tau je yang norma dah pergi meninggalkan dunia ini..tersentap aku...terjerit...ALLAHUAKBAR....innalillah..

Norma meninggal pada pukul 1.00pagi di hospital serdang..mmg dekat ngan aku...ya allah...cukup besar dugaan yang perlu norma tempuh..tapi ape yang aku tau..yang penah aku baca dalam blog 

norma mmg seorang yang kuat N tabah hadapi semua ni...dengan berbekalkan seorang suami (TALIB) yang sememangnyer sangat la kuat menghadapi dugaan ni...ya allah tak terkata aku dengan kekuatan yang ada pada Norma N Talib ni...

untuk tau lebey lanjut...korang G la terjah kat blog KAK MOON ni...


p/s : mood tak tau nak kata ape...terdiam seribu bahasa

4 ulasan:

nanakimie berkata...

semoga arwah tenang disana....al-fatihah....

cian kat baby rafiq:(

Myra Jay berkata...

Semoga roh arwah dicucuri rahmat, berat mata memandang berat lagi bahu yg memikulnya..

Semoga arwah tenang di sana.

IntaNBerliaN berkata...

ada gak terbaca kat fb..

al fatihah utk arwah...

fieda berkata...

Al fatihah..