Yang DiSaYAngi

Rabu, 2 Mei 2012

Review The Avengers (TERBAIK)

Semalam hari yang di nanti telah pon tiba...

setelah selesai masak semua kat umah....aku syawal N en asbeen G la alamanda yang sekangkang kera je ngan umah tu nak tgk the avengers ni....mmg kiterorg tunggu citer ni..dari B4 en asbeen tak sihat...sampai la dah sihat..baru leh G tengok...siap hitung hari tu...

The best is adalah syawal 1st time tak tido tu....dah nak abis scene yang best baru nak tido..alahai...
dalam tak tido sebelah aku budak laki...si tecik tu sebok la kaco budak laki tu..bising2...sampai budak tu buat... "sssshhhhh...diam"...kakakakka...syawal pandang budak tu dier macam marah...cakap bahasa dier kakakka...

citer tu mmg terbaik....

tak nafikan mmg citer ni banyak jugak unsur lawak...lagi2 si ronney downey jr tu...a.k.a iron man...kakakka....tapi aku macam tak best tang pelakon hulk tu...bakpe la nampak tua benor muka dier...

si mark ruffalo...


aku suke lagi si edward narton...
hensemkan...kikiki...en asbeen pon suke dier lagi...mmmm...

nampak sangat tau mak jemah ni mmg tengok la semua citer super hero ni...

black widow
iron man
thor
hulk
hawkeye
captain america

mmmm...mana taknyer semua citer ni dari kartoon...so kena la paham en asbeen tu kaki kartoon..mmg terjebak la sekali....

tapi mata ni tak berkelip la tengok si THOR ni...
adoi hensem seh....siap balik umah cakap ngan en asbeen...

"sama tak rambut saya ngan thor...??????????"

en asbeen boleh kata...
"sama la sangat...haaaakktuuuiiittt..."

kakakakkak..selengge....
tapi citer ni mmg terbaik...rasa  nak repeat je balik...

en asbeen ...balik je...boleh pulak seacrh kat yahoo tgk thiller citer ni..mmm...nampak benor berkesan di hati...



p/s : lepas ni ada lagi nak tgk....

7 ulasan:

mama tisya berkata...

mmg tk brp minat citer camgini tp dpt tiket free layannnn tp best part fighting2 tu..hehe

Nana berkata...

heheheh tak paham sikit cite ni
tp suke je bab fighting

Falsya berkata...

sgt bestkan sue..3-4 kali tgk pun xkan boring..hehe..

fieda berkata...

anak2 kak fieda dh sibuk nak tgk..

Hanie(SHMA) berkata...

boleh ker bawa budak masuk tengok cter ni..dah lama x tengok filem kat wayang..ada si kecik susah sket

IntaNBerliaN berkata...

sy xtgk pun lg tp ramai org kate best.. :-)

aNiM berkata...

hm, lain org lain pendapat kot. abg ngah memang tengok tak berkelip mata. akak tengok juga tapi macam boring kot part awal2 tu. nabil geng mama sebab dia tak layan cerita ni sangat,haha. damia pulak galak kunyah pop corn lepastu membuta. kehkeh