Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 Mei 2012

Rindu Sama Kamu Nanti (MOOD CUTI)


Ini last entry aku untuk hari ini...sebab aku pon mood dah ke laut....
esok HARI CUTIKU..yahooo...yahoo la sangat...tak pon...sebab mood risau syawal tak sihat...kalo syawal sihat..mmg yahoo la aku...

petang ni aku akan gerak balik Kluang...ada kenduri kawen adik ipar aku...yang bakal join club abang2 n akak dier..mmmm...

so mungkin aku takkan bersiaran...windu ja rasa...yalo org sebok sana sini nak melancarkan majlis tu kan...3 hari berturut-turut tu...

01.06.2012 - hari akad nikah
02.06.2012 - Persandingan sebelah perempuan
03.06.2012 - sambut menantu sebelah Family IL aku...

so tahun ni tak dapat celebrate beli kek untuk mak aku..sebab mak aku pon tak da kat Putrajaya pon...mak aku balik langkawi jaga tok aku selama pak lang aku G umrah...so dapat celebrat pon selepas 06.06.2012...insyallah...mak aku tu mesti takmo..pedulik sama dier...aku yang nak buat...bukan buat ape pon...beli kek je...dah jadi kebiasaan aku beli kek time bufday sejak aku mula keja N pegang duit sendirik...

so aku akan bersiaran kembali pada 05.06.2012...
tapi kalo ada aku tercomment kat korang sepanjang aku cuti tu maknyer aku...ada kelapangan la sikit kan...

tak kemana jugak pon kat KG tu..juz ada plan nan en asbeen...insyallah esok kami akan shopink sakan untuk raya nanti...time nak dekat tu nanti aku dah tak larat sangat dah nak jalan jauh..sekarang ok la...mmm...macam2 dlm perancangan kami ni..insyallah....



p/s : mood doa syawal baik je aku amik petang ni

10 ulasan:

Alycia berkata...

slamat bercuti ;)

IntaNBerliaN berkata...

slmt bercuti sue.. :-)

fieda berkata...

ooo..lamanya bercuti..selamat bercuti sue..

Papa Mifz berkata...

wah lamo yer mungkin tak bersiaran...

anyway selamat bercuti yer...;)

mimie.. berkata...

insyaAllah..moga syawal cepat sembuh... :)

LYAfrina berkata...

owhh..lama gak cuti tu..
btw..slamat b'istirehat & bcuti bersama syawal encem..

eima berkata...

selmat wat kerja kawen

LYAfrina berkata...

rindu sma sue & syawal

IntaNBerliaN berkata...

mestilah rindu... dh lama xbc cite syawal ni.. hihii

Tanpa Nama berkata...

gmnczpiu [url=http://abercromfitchensoldes.webnode.fr/#2449]abercrombie parisc[/url] rvnabdit abercrombie parisk fpaemnmz http://abercromfitchensoldes.webnode.fr/