Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Mei 2012

Sebok Laki aku nak Bergosip jugak

Sudah Jadi kebiasaan bila salah sorang dari kami ni kalo outstation@kursus...B4 tido mesti calll dolu...tanya anak camno..dah tido kaa..ok ka tak...

So semalam lepas aku dah settle tidokan syawal...elok je aku nak call...dier dah call dolu..mmm...
so sembang2 la kami...tetibe asik la putus call tu..menyirap pulok aku...aku calll balik tanya mengapa...
katanyer phone bateri sudah kong...mmm...

tetiba dier call la balik...dier kata kiter sembang la sampai bateri abis...tapi kalo nak sembang pon asik terbantut..mmg mood pon hilang la..mmmm...

tetibe en asbeen tanya...
"sayang...saya tak da ni...takda gosip terbaru ka arini...????"

terkezutt mak jemah tau...mentang2 la mak jemah suke bawak balik gosip2 citer kat dier...dier tak dengar 1 hari...sebok pulok tanya....kakakkakka...

aku cakap la...
"mak aiii sejak bila jadi pak jemah ni sayang oit..sebok la nak jadi mak jemah tau..mesti la ada gosipnyer..tapi tak best la dalam fon..kena jumpe..citer depan2 baru terserlah intonasi N mimik muka mak jemah tu..."

bantai gelak laki aku..tapi dier sebok nak tau gak...aku pon citer2 la ngan dier..mmmm...
sepanjang dier kata sana pon aku N dier pon berhubung melalui...
semua tentang perkembangan aku N syawal kat sini...dier pon sama jemah jugak...dah sampai jeti pon amik gambo anta kat aku..mmg terpengaruh ngan aku..kakkakakak

mlm tadi aku anta gambo syawal  BERTAFAKUR
dier balas balik..

"comel sangat anak kiter nier...rindu sy kat dier"

tertiba balas lagi..tak sempat aku nak balas...

"sy syg sgt kat awk tau...jauh2 mie terasa syg sy kat awk...=))"

mmmm...kembang2 la segala yang boleh di kembangkan...mmmm..bukan senang en asbeen aku ni nak berdrama swasta camni...suke3..saya suke,...saya suke...

mana taknyer..bila aku cakap camtu...dier juz cakap..yela...saya pon...pastu K....cam nak tampa je...alahai...


p/s : kami tunggu kamu abah

3 ulasan:

Nigina berkata...

la ko baru ada ke.. aku selalu sembang AHG (amir hussain group) kat whatsup....

IntaNBerliaN berkata...

wah.. romantik tetiba hubby sue yer.. hihii,,

kalu sy pun mengembang jugak.. kikii

eima berkata...

ade makna tu abah rindu ibu tu ... hehehehe

abis la ibu abah balik nanti ... kekeke